• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skorcijanitis: Naćiću rješenje za Vraneša

Teški centar Olimpijakosa Sofoklis Skorcijanitis kaže da visokom Slavku Vranešu treba da se suprotstavi brzinom i eksplozivnošću.

 Skorcijanitis: Naćiću rješenje za Vraneša Izvor: MONDO

"Naporno treniram kako bih bio u najboljoj mogućoj formi kada odemo u Pariz", rekao je Sofoklis Skorcijanitis u intervjuu za sajt Evrolige.

Bejbi Šeku će biti potrebno da igra u najboljoj formi, jer ga narednog petka u polufinalu fajnal-fora čeka okršaj sa Aleksandarom Marićem, koji je kandidat za idealnu petorku Evrolige, i Slavkom Vranešom, sa 229 cm najvišim učesnikom u istoriji završnog turnira.

"Košarka je poznata kao sport koji se igra u vazduhu, ali se takođe igra i na tlu. Visina ne znači ništa. Brzina, fleksibilnost i eksplozivnost su takođe važni.

Pokušaću da to upotrijebim protiv njega, i siguran sam da će moj trener (Panajotis Janakis) naći način da budem efektniji protiv Vraneša", rekao je krupni tamnoputi centar, koji je ove sezone bio starter na 16 od 17 mečeva Evrolige.

Partizan i Olimpijakos su se ove sezone već sastali dva puta, svako je slavio po jednom, tako da su se dobro upoznali. Skorcijanitis kaže da je najvažnije za atinski tim da diktira tempo i igra kolektivno.

"Ključna stvar je što je Partizan mladi tim koji voli da trči, toga smo svjesni i zato je potrebno da kontrolišemo tempo igre. Takođe, oni imaju neke dobre spoljne šutere, koje treba zaustaviti.

U suštini, ono što treba je da igramo našu igru, kao što to uvijek radimo. Treba da djelujemo kao tim, ne kao individualci, i da igramo na najvišem nivou naših mogućnosti.

Vjerujem da to možemo da uradimo, ništa više i ništa manje", izjavio je 24-godišnji košarkaš.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC