• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli pred F4: Emocije pod kontrolom

Partizanov novi istorijski momenat sasvim se približio.

 Crno-bijeli pred F4: Emocije pod kontrolom Izvor: MONDO

Manje od 48 sati deli crno-bijele od leta za Pariz, a četiri dana od prve utakmice na Fajnal foru Evrolige.

Najiskusniji igrači šampiona Srbije, Petar Božić i Dušan Kecman, podvukli su da od sebe i ekipe očekuju samo maksimalno angažovanu i pametnu igru.

Za šta i za koliko će to biti dovoljno u polufinalu sa Olimpijakosom (petak, 21.00), saznaćemo u Parizu.

Živjeti u iščekivanju nije najprijatniji osjećaj, međutim, upravo je iščekivanje sastavni dio svakog velikog sportskog događaja...

"Sigurno je da postoji jako uzbuđenje jer je Fajnal for pred vratima. Ali u ekipi nema mjesta euforiji, mislim da emocije držimo pod kontrolom i očekujem da se u Parizu prikažemo u najboljem izdanju ove sezone", rekao je Božić.

Kecman je rekao da igrači ne bi trebalo puno da pričaju o Fajnal foru, jer to takmičenje, samo po sebi, predstavlja veliki motiv.

"Pokušaćemo timskom igrom da pariramo individualnom kvalitetu Olimpijakosa, koji je sigurno jedan od glavnih favorita za osvajanje titule. Zadatak nam je da pružimo 100 odsto, kao što smo radili tokom cijele Evrolige, a uvijek se potajno nadamo najboljem".

Partizanov veteran prošle godine je postao šampion Evrope sa ekipom Panatinaikosa, pobjedivši Olimpijakos upravo u polufinalu turnira u Berlinu.

"Olimpijakos je ekipa koja motiviše, bez obzira na okolnosti, pa i to što sam bio član njegovog najvećeg rivala. Mislim da niko ne želi takvu utakmicu da odigra ostrašćeno. Važno je koncentrisati se na dobijene zadatke u igri", objasnio je Kecman.

Zanimljivo je da je Lorens Roberts prije tri godine u Olimpijakosu imao prvi evropski angažman. Ipak, tadašnji trener "crvenih" Pini Geršon mu je već na startu sezone uručio otkaz...

"Svi razmišljamo samo o pobjedi i spremni smo za Pariz. Ali biće spremne i ostale ekipe. Važnost utakmica je velika, Fajnal for i svako drugo finale je stvar za koju se živi", izjavio je Roberts.

Partizanova ekspedicija poletiće za Pariz u srijedu u 9.20 časova. Dan kasnije na programu je konferencija pred polufinalne utakmice i treninzi koji će biti djelimično otvoreni za medije...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC