• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spremne su i patike za Pariz!

Igrači Partizana posljednjih dana imaju mnogo obaveza van terena, ali Aleksandar Marić tvrdi da ništa od toga ne može da ih dekoncentriše.

 Spremne su i patike za Pariz! Izvor: MONDO

Crno-bijeli su u utorak posjetili ministarstvo sporta, zajedno sa drugim uspješnim klubovima, prethodnih dana su javno probali odjeću za Fajnal for Evrolige, podržali akciju davanja krvi, obišli povrijeđenu kerušu Milu, gostovali u medijima, trenirali...

"Stižemo i da se odmorimo, uvijek mora da se nađe vremena za to", rekao je Marić novinarima u "Najkovoj" prodavnici u centru Beograda.

Marić, Veseli, Mekejleb i Roberts dobili su tom prilikom patike sa svojim imenima, koje će nositi u Parizu na završnom turniru Evrolige. Ujedno su se družili sa navijačima i potpisivali autograme.

"Ne obraćamo previše pažnju na ostale stvari. Mi imamo svoj posao, a on je na terenu. Sva pažnja i koncentracija usmjereni su na košarku".



Mariću će na patikama pisati "Aleks", Veseli će nositi obuću sa svojim inicijalima, a Amerikancima pišu nadimci: Li za Robertsa i Bo za Mekejleba.

"Mnogo smo postigli, ali takođe imamo još mnogo. Spremamo se za Pariz i ne možemo da dočekamo prvu utakmicu", rekao je Roberts.

Mekejleb je izjavio da mu prija druženje sa navijačima.

"Uvijek je dobro uspostaviti kontakt sa zajednicom. Mnogo ljudi nas podržava i zato volimo da radimo takve stvari, čak i u slobodno vrijeme. Ipak, svi znamo da je vrijeme za pravi rad kada se dođe na trening".

Plejmejker crno-bijelih potpisivao je autograme lijevom rukom, što je zainteresovalo novinare, pošto šutira desnom.

"Ja sam lijevoruk, ali sam kao mali naučio da šutiram desnom. Slabo pogađam lijevom, tako da sam ostao na desnoj ruci. A loptu nikad ne šutiram, pošto ne igram fudbal".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC