• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

F4: Teo uzvratio Duletu

"Mnogi pitaju da li me opterećuje to što je Partizan ekipa koja dolazi iz moje zemlje, ali ja kažem - ne. Igraću kao protiv bilo koje druge ekipe".

 F4: Teo uzvratio Duletu Izvor: MONDO

Kada su Duška Vujoševića pred odlazak u Pariz pitali koji igrač Olimpijakosa će u polufinalu Evrolige predstavljati najveću opasnost, trener Partizana je dao neuobičajeno kratak odgovor.

"Teodosić".

I šta na to kaže "taj" Miloš Teodosić?!

"Pa i ja bih definitivno izdvojio Duleta kao najjače Partizanovo oružje haha...", rekao je popularni Teo poslije treninga pirejskih "crvenih" u četvrtak uveče.

"Mislim, to je sa jedne strane istina, ali mora da se kaže i da Partizan ima sjajnu timsku igru. Uopšte ne smatram iznenađenjem to što učestvuju na Fajnal foru. Momci igraju i bore se do poslednje sekunde. Sigurno su zaslužili da budu ovdje".

Ovo ti je drugo uzastopno učešće na Fajnal foru. Tijesno ste izgubili od Panatinaikosa u polufinalu, pa ubjedljivo od Barselone u meču za treće mjesto. Šta sada očekuješ?

"I ja i ekipa smo bogatiji za to iskustvo iz Berlina. Vjerovatno ćemo za toliko spremniji ući u utakmicu sa Partizanom. Imamo kvalitetan sastav, ali i kvalitetnog protivnika, tako da ipak očekujem neizvjestan duel".

Da li baš iskustvo može da donese prevagu Olimpijakosu?

"Neki čak kažu da na ovakvim turnirima iskustvo odlučuje, a ja se ne bih u potpunosti složio sa tim. Jesmo na tom polju ispred Partizana, ali ništa nam to neće vrijediti ako ne budemo dali sve od sebe. Bez toga sigurno nema pobjede".

Za Teodosića se zna da je navijač Crvene zvezde, pa se mnoge Delije nadaju da će baš on presuditi crno-bijelima.

"Mnogi pitaju da li me opterećuje to što je Partizan ekipa koja dolazi iz moje zemlje, ali ja kažem - ne. Zaista ću igrati kao protiv bilo koje druge ekipe".

Koliko su u ovom trenutku važne utakmice koje ste prije nekoliko mjeseci odigrali u grupi?

"Polufinale će biti sasvim drugačije, jer ova utakmica vodi na korak od titule prvaka Evrope, koju i mi i Partizan dugo čekamo".

Da li značaj utakmice može da "spusti" rezultat sa vaših 90-100 na Partizanovih 70 poena?

"Mislim da smo spremni za svaki tip utakmice. Ako pobijedimo i sa pola koša, bilo kojim rezultatom, niko se neće buniti".

(tekst i foto: I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC