• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marić: Imali smo ih...

Aleksandar Marić odigrao je utakmicu sa Olimpijakosom na nivou koji se očekuje od najkorisnijeg igrača Evrolige.

 Marić: Imali smo ih... Izvor: MONDO

U najboljoj partiji otkako se zimus vratio na teren poslije povrede koljena, srpski Australijanac je zabilježio 17 poena, osam skokova, tri asistencije, tri ukradene lopte i dvije blokade.

Ali ono što će mu ostati najdublje urezano u sjećanju su tri lopte koje je Janis Burusis u istom napadu uhvatio pod košem crno-bijelih, pri rezultatu 75:77 u produžetku polufinalnog meča Evrolige.

"Dali smo sve od sebe, ali nismo imali sreće da na postavljenu 'zonu' u tom napadu spriječimo njihove skokove. To nas je na kraju puno koštalo. Igrali smo dobro, imali smo ih u šaci i velika je šteta što nismo pobijedili".

"Ne smiješ sebi to da dozvoliš, ako misliš da dobiješ ovako važnu utakmicu... Ali sada više nema nazad", rekao je Marić i dodao da su oba tima odigrala "mušku utakmicu", a navijači bili veličanstveni.

Bo Mekejleb mogao je da bude heroj Partizanovog podviga, posebno zbog načina na koji se vratio u igru poslije povrede mišića u finišu treće četvrtine.

"Mnogo je teško. Izgubili smo utakmicu koju je trebalo da dobijemo u regularnom toku, poslije toga nismo dovršili posao u produžetku. Pokazali smo kakav smo tim, ali ne možemo da budemo zadovoljni. Pokušaćemo da osvojimo treće mjesto za ljude koji su došli u Pariz da nas podrže", istakao je prvi strijelac utakmice sa 21 poenom.

Jan Veseli konstatovao je da je ekipi "pala koncentracija u najgorem trenutku".

"Ne znam šta da kažem. Razočarani smo, ali moramo da se spremimo za CSKA. Papalukasova 'pik' igra nam je zadala mnogo problema. Ali trebalo je da odemo u finale..."



PAPALUKAS: Čestitam Partizanu!

Teo Papalukas, sjajni grčki veteran, povezao je redove svog tima i doprinio pobjedi više nego što govori statistika (10 poena, pet asistencija, tri "krađe").

On je odao priznanje Partizanu na pruženoj partiji.

"Partizan je igrao pametno, kontrolisao je utakmicu i pokazao karakter. Nisu imali šta da izgube, ubacili su neke važne šuteve, ali na kraju su sitnice prevagnule na našu stranu".

"Čestitam svojim saigračima, stručnom štabu i nevjerovatnim navijačima, ali čestitam i Partizanu i treneru Vujoševiću", izjavio je Papalukas.

(I. B. - MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC