• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraneš: Navijači su sve rekli

Košarkaši Partizana pokušaće u nedelju od 18 časova da osvoje treće mesto u Evropi i zaokruže senzacionalnu sezonu.

 Vraneš: Navijači su sve rekli Izvor: MONDO

Zaista je bio veličanstven prizor, kada su košarkaši Partizana 20 minuta poslije izgubljene utakmice sa Olimpijakosom ponovo izašli na parket Bersija i zajedno sa oko 1.000 navijača pjevali pjesme koje se obično pjevaju u slavu pobjeda u hali Pionir.

Ne može se, samo zbog takve reakcije navijača, reći da je poraz bio ravan pobjedi - jer utakmica za treće mjesto nije za poređenje sa finalom Evrolige - ali je to bio dokaz da crno-bijeli u petak uveče u Parizu nisu iznevjerili ničija očekivanja.

Naprotiv.

"Glupo je bilo šta pričati poslije poraza u meču koji smo mogli da dobijemo. Odigrali smo koliko smo mogli. Na kraju nam je malo pala koncentracija i platili smo cijenu za to. Neko je morao da dobije, onaj drugi da izgubi", rekao je Slavko Vraneš.

"Ali ostanak naših navijača na tribinama poslije utakmice najbolje govori da li je ovo naše učešće u Evroligi bilo uspješno ili ne", dodao je div iz Pljevalja.

Vraneš je sjajno počeo polufinalni meč, dva puta blokirao Skorcijanitisa i Partizan je poveo sa 10:2. Ipak, brzo i naivno zarađeni prekršaji umnogome su limitirali njegov učinak...

Upravo zato je bio u grupi igrača koji su najteže podnijeli poraz.

"Niko nije stijena, pa ni ja. Međutim, moramo da budemo realni, pa da kažemo da je velika stvar što smo došli do Fajnal fora. Treća mi je sezona u Partizanu i ovo je najneiskusniji tim u kojem sam igrao za to vrijeme".

"Još jednom hvala navijačima koji su došli da nas podrže i uveličaju ovaj dio naše sezone", zaključio je Vraneš.

Kapiten Petar Božić zažalio je zbog odsustva sreće u ključnim momentima, ali se brzo postavio kapitenski i naglasio da ekipa mora da se okrene meču sa CSKA, u nedelju od 18 časova.

"Poraz je sastavni dio igre. Ali ma kakav bio taj poraz, čovjek mora da pronađe snagu i da se poslije njega podigne. Obećavam da ćemo utakmicu za treće mjesto odigrati kao da je u pitanju finale".

Eh, da jeste finale...

"Postoji tuga što nam je tako malo falilo da krunišemo jako uspješan nastup u Evroligi, Napravili smo dosta grešaka protiv Olimpijakosa, ali to je normalno za utakmicu takvog značaja", smatra Božić.

Trening relaksacije pred utakmicu sa "armejcima" zakazan je za subotu u 16.15.

(Izvještač MONDA iz Pariza Ivan Bogunović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC