• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Da više ne budemo iznenađenje!

Vujoševiću je drago što je Partizan i drugu utakmicu izgubio časno, iako misli bi igračima bilo lakše da je oba puta bilo po 20 razlike za rivale.

 Vujošević: Da više ne budemo iznenađenje! Izvor: MONDO

Partizan je odigrao još jedan u sada već nepreglednoj seriji mečeva za pamćenje ove sezone.

Poražen je od CSKA poslije produžetka 90:88 (78:78) i našao se na četvrtoj poziciji u Evropi, koju su mu mnogi i predviđali prije puta u Pariz.

Ali, ako je neki tim, na nekom takmičenju, uspio da "osvoji" posljednje mjesto, a ne da se prosto nađe na njemu zbog određenog broja poraza - onda je to Partizan 2010.

"Utakmicu za treće mjesto u principu niko ne želi da igra, jer osim prestiža ne donosi ništa. Po mom mišljenju, možda bi trebalo da se nađe neka forma, da ono donosi kvalifikacije u naredni ciklus Evrolige", počeo je Vujošević izlaganje na konferenciji za novinare.

"Međutim, večeras nije bilo problema sa motivacijom. Obe ekipe odigrale su sa velikom željom. Čestitam CSKA na pobjedi i zauzetom trećem mjestu".

Vujošević je ocijenio da su ove godine na Fajnal foru nastupile četiri ekipe "približnog kvaliteta".

"Razlike su bile u budžetima i logistici. Nije mi drago što smo izgubili dvije utakmice, obe u produžetku, ali mi je drago što smo izgubili na ovakav način - časno. Ovakvi turniri Partizanu koriste za sticanje iskustva za neke naredne velike ispite".

Trener crno-bijelih nije mogao da izbjegne povlačenje paralele sa atmosferom poslije poraza od Olimpijakosa u polufinalu.

"Bilo je u petak puno suza u svlačionici. Na sličan način smo izgubili i drugi meč, što daje dodatnu težinu podsjećanju na prethodnu situaciju. Teško je palo svima, naročito igračima. Psihološki bi bilo lakše da smo izgubili dva puta po 20 razlike".

"Nadam se da će ovo biti motiv svima, da se sačuva okosnica tima, da se klub finansijski stabilizuje i da Partizanovi uspjesi u Evropi više ne budu iznenađenje".

"Ponavljam da sam jako ponosan na učinjeno i nadam se da bi u slučaju da se ispune ovi preduslovi, mogli da očekujemo još jednu dobru sezonu".

(J. Milošević - I. Bogunović -MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC