• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Zvezda - Hemofarm treći čin

Derbi 7. kola košarkaške Superlige biće odigran u srijedu u "Pioniru" između Crvene zvezde i Hemofarma.

 SL: Zvezda - Hemofarm treći čin Izvor: MONDO

Iz oba tabora najavljuje se borba za nove bodove, s tim što trener Zvezde Aleksandar Trifunović prepušta ulogu favorita gostima iz Vršca.

"Momenat u kojem se trenutno nalazimo značajno utiče na važnost utakmice. Hemofarm nas je tokom sezone dva puta pobijedio, pa zato smatram da Vrščanima pripada uloga favorita", rekao je Trifunović.

On je ocijenio da je rival Crvene zvezde "odlično pokriven na svim pozicijama" i dodao da je Hemofarm jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu državnog prvaka.

"Ukoliko želimo da i dalje ostanemo u trci za osvajanje četvrtog mjesta, koje obezbjeđuje plasman u plej-of i regionalnu NLB ligu sljedeće sezone, moraćemo da pobjeđujemo i jače protivnike od nas, a to je svakako Hemofarm", poručio je Trifunović.

Centar Hemofarma Milan Mačvan kaže da njegova ekipa dolazi u Beograd po pobjedu.

"Pauzu u domaćem šampionatu iskoristilo smo za naporan rad koji će nam puno značiti u ubrzanoj završnici sezone. Tokom pauze smo dosta radili na korekciji nekih ranije uočenih grešaka, pogotovo u odbrani", prenio je Mačvan.

On je podsjetio da javnost od Hemofarma očekuje da se upusti u borbu za titulu sa Partizanom i dodao da će njegovi saigrači učiniti sve da se te prognoze obistine.

"Do finala i borbe za pehar predstoje nam brojne vrlo teške utakmce, kao što je sa Crvenom zvezdom", smatra Mačvan, uz napomenu da crveno-bijeli nakon renoviranja tima ne igraju u dobroj formi.

Reprezentativac Srbije je naglasio da nešto slabija izdanja ekipe sa malog Kelemegdana ne bi smjela da zavaraju "farmaceute", koji u sljedeći meč moraju da uđu maksimalno obazrivo.

"Okršaj sa Zvezdom je idealna prilika da zabeležimo veoma važnu pobedu koja bi nas zadržala na diobi prvog mjesta sa Partizanom. Ukoliko uspijemo da zadržimo glavnu snagu zvezde, Nemanju Bjelicu, obavićemo značajan dio posla na putu ka tirjumfu", zaključio je Mačvan.

Utakmica Crvena zvezda - Hemofarm igra se u sredu od 18 časova u hali "Pionir".

PAROVI 7. KOLA:

FMP - Tamiš (18h)
Zvezda - Hemofarm (18h)
Metalac - Partizan (19.30)
Borac - Radnički (20h)

TABELA: Partizan 5/1, Hemofarm 5/1, Radnički 4/2, Zvezda 3/3, FMP 3/3, Tamiš 2/4, Metalac 1/5, Borac 1/5.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC