• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Nema ostavki, svi na FMP!

Upravni odbor Crvene zvezde razgovarao je o pripremi vanredne Skupštine kluba, koja bi trebalo da usledi "u najkraćem vremenskom roku".

 KK ZVEZDA: Nema ostavki, svi na FMP! Izvor: MONDO

Ostavki, koje su pojedini mediji najavljivali za četvrtak uveče, nije bilo.

"UO će održati niz sastanaka da bi se donijele odluke neophodne za kvalitetno funkcionisanje kluba u narednom periodu", ističe se u kratkom saopštenju.

Rukovodioci Zvezde zahvalili su povjeriocima na zajedničkim naporima da se postojeći dug sanira i klub izvede iz finansijske krize.

Zvezda je trenutno u predstečajnom postupku, koji itekako opterećuje funkcionisanje kluba.

Mediji su spekulisali da će na sastanku UO biti i ostavki, pošto se rukovodstvo kluba navodno podijelilo po pogledima na budućnost crveno-bijelih.

"Zaključci i odluke članova UO donijeti su jednoglasno i pokazuju da nema podijela, već samo različitih prijedloga i mišljenja koji se daju isključivo u cilju pronalaženja optimalnih rješenja za probleme sa kojima se klub susreće", naglašava se u saopštenju.

Pomenut je i prvi tim, koji poslije poraza od Hemofarma u srijedu zauzima peto mjesto na tabeli Košarkaške lige Srbije, sa pobjedom manje od četvrtoplasiranog FMP Železnika.

"Sve aktivnosti sada treba usmjeriti ka podršci prvog tima, koji se nalazi pred odlučujućim mečevima. Odlučeno je da ulaz na predstojeću utakmicu protiv FMP-a, u subotu od 19 sati u hali Pionir, bude slobodan".

Upravni odbor crveno-bijelih nedavno je napustio biši premijer Srbije Zoran Živković, dok je Predrag Nikolić podnio ostavku na mesto predsjednika finansijske komisije.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC