• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKA BiH: Igokea želi dugu finalnu seriju

Košarkaši Igokee u subotu (20.10 BHT 1) u Aleksandrovcu dočekuju Široki u drugoj utakmici finala plej-ofa prvenstva BiH.

 KOŠARKA BiH: Igokea želi dugu finalnu seriju Izvor: MONDO

Nakon poraza u prvom meču izabranici Drage Karalića imaju imperativ pobjede pred svojom publikom, kako bi ostali u trci za titulom i sigurnim plasmanom u NLB ligu.

" U odnosu na prvi meč moramo popraviti defanzivni skok i slobodna bacanja. Pred domaćom publikom ove sezone nismo izgubili ni jedan meč i nadam se da će tako biti i u subotu. Iskusna smo ekipa i mislim da možemo do pobjede ", izjavio je za MONDO centar aleksandrovčana Savo Đikanović.

U prvom susretu finalne serije koja se igra do tri pobjede, arbitri su na "Pecari" dopustili nešto "grublju" igru, zbog čega su Aleksandrovčani bili nezadovoljni, ali trener Širokog Ivan Velić želi takvo suđenje i u dvorani "Nenad Baštinac".

"Uslovi u Aleksandrovcu su specifični, dvorana je manja, ali je atmosfera košarkaška i to nas itekako raduje. Ukoliko budemo igrali svoju igru, sa pravim pristupom u obrani, vjerujem da ćemo biti blizu uspjeha. Ne želim da komentarišem suđenje iz prvog duela, ali je činjenica da su sudije puštale čvršću, rekao bih i pomalo grublju igru na koju smo se morali priviknuti. Ne smeta mi da tako bude i u revanšu, samo da kriterijum bude ujednačen. Igokea ima imperativ pobjede i to ćemo pokušati da iskoristimo", naglasio je Velić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC