• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Obama hoće Lebrona u Čikagu

Najboljeg košarkaša današnjice u Čikago zove predsjednik SAD, a u Niksima bi volio da ga vidi gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg.

 NBA: Obama hoće Lebrona u Čikagu Izvor: MONDO

Kao zvijezda NBA lige Lebron Džejms je vrlo atraktivan, ali od njega se ne otimaju samo pripadnice ljepšeg pola. Za naklonost košarkaša Klivlend Kavalirsa bore se i političari.

Preko ličnog savjetnika Dejvida Akselroda, predsjednik Barak Obama je poručio da bi najradije vidio Klivlendovog krilnog igrača u redovima Bulsa, koji su mu omiljeni klub.

"Predsjednik se ne želi da se miješati u Lebronov transfer. Kao navijač Čikaga, naravno, misli da bi najbolje izgledao u dresu Bulsa."

S druge strane, Džejmsa bi u Njujorku volio da vidi prvi čovjek grada Majkl Blumberg, što potkrijepljuje nagađanja da se za njega bore Niksi i Netsi.

"Ne bih se želio da se odlučujem za klub iz mog grada u kojem bih ga radije vidio. Jedno je sigurno -bilo bi mi veliko zadovoljstvo da dođe u Njujork. Od tog grada nema boljeg na Zemljinoj kugli", rekao je Blumberg.

Možda ova dva pripamljiva poziva visokih političkih zvaničnika natjeraju Lebron Džejmsa da nakon sedam godina u Kavalirsima, gdje je počeo svoju profesionalnu karijeru, napusti rodni Klivlend.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC