• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović: E, sad sve od nas zavisi

Trener Zvezde poziva ljubitelje košarke da masovnije dolaze u dvorane, jer ko zna dokle će gledati bisere srpske košarke, poput Raduljice i Bjelice.

 Trifunović: E, sad sve od nas zavisi Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde uspjeli su da se izdignu iz problematične situacije u klubu i vrlo motivisani dobiju direktnog rivala za mjesto koje vodi u plej-of.

Poslije trijumfa nad FMP-om, trener Zvezde Aleksandar Trifunović je konstatovao da je njegov tim sada "gospodar svoje sudbine" i pozvao je upravu da ponovi potez i omogući navijačima besplatan ulaz do kraja sezone.

"Mislim da smo dobro otvorili utakmicu, bez obzira na vođstvo FMP-a od 7:0. Ono što nismo ubacili u prvom poluvremenu moralo je da uđe u nastavku, posebno što smo igrali na našem terenu, pred našim navijačima. Ova pobjeda je važna, ali kao što je u najavi meča rekao kolega Boško Đokić ipak je ovo samo jedna od sedam utakmica u drugom dijelu Superlige. Nadam se da ćemo do kraja takmičenja imati više navijača i da će uprava kluba galantno pustiti besplatan ulaz. Ionako od prodaje ulaznica nećemo vratiti dugove",
rekao je Trifunović

On je pozvao publiku da dolazi u "Pionir", ali i druge dvorane u većem broju jer to imena poput Miroslava Raduljice, Nemanje Bjelice i Marka Kešelja to zaslužuju.

Izvanredni Miroslav Raduljica, nosio je sam FMP, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Poslije meča bio je prilično rezigniran.

"Nemam ni snage ni volje da komentarišem ovakav meč. Žao mi je što nije bilo TV prenosa, kao što je trebalo da bude. Tako bi mogli svi da vide šta se dešavalo, ovako su vidjeli samo navijači Zvezde i FMP-a u dvorani", prokomentarisao je Raduljica, ne želeći da konkretnije govori o tome šta je mislio.

Trener FMP-a Boško Đokić zamjerio je svojim igračima na loše odigranoj odbrani od 25. do 30. minuta kada je prelomljen meč.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC