• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujanić: Ne mrdam iz Španije

Sezona 2009/10 za Miloša Vujanića je bila sezona ponovne afirmacije, iako je njegov tim (Mursija) izgubio status ACB ligaša.

 Vujanić: Ne mrdam iz Španije Izvor: MONDO

Mursija je ostvarila samo pet pobjeda u prvenstvu Španije, ali je Vujanić sa 17,7 poena, 2,3 skoka i 2,4 asistencije uspio da dokaže svoju vrijednost.

Bio je statistički najkorisniji igrač poslednjeg kola regularnog dijela sezone, što je liga propratila objavljivanjem mini-intervjua na svom zvaničnom sajtu...

"Zadovoljan sam svojom igrom. Dao sam maksimum, kao na svakoj prethodnoj utakmici. Pokušao sam da pokažem profesionalizam, bez obzira na to što smo već ispali iz lige", rekao je Vujanić.

"Mislim da smo deset utakmica izgubili u neizvesnim završnicama i to je razlog našeg timskog neuspjeha. Ali vjerujem da će to biti velika škola za budućnost svim igračima Mursije".

Što je najvažnije za Miloša, nastupio je na sve 34 utakmice, dakle, njegova problematična koljena su bez problema izdržala sve napore.

"Imao sam mnogo problema u karijeri, ali u Mursiju sam došao zdrav i pun samopouzdanja. Želio sam značajnu minutažu i da tu minutažu iskoristim na najbolji način. Srećan sam što sam odigrao sve utakmice i sve vrijeme se osjećao dobro", dodao je nekadašnji reprezentativac.

Mnogi navijači Partizana voljeli bi da ga ponovo vide u crno-bijelom dresu,makar kao drugog plejmejkera, ali od toga izgleda neće biti ništa.

"Španija mi se izuzetno dopada. Vjerujem da su ovde najbolji timovi u Evropi, ali i najbolja organizacija. Nadam se da ću imati priliku da potpišem novi ugovor i ostanem u ACB ligi što je duže moguće".

Vujanić (29) je po odlasku iz Partizana odigrao dvije sezone za Fortitudo iz Bolonje, gdje je i doživio prvu tešku povredu koljena, a poslije toga ni u jednom timu nije proveo više od godinu dana.

Na tom spisku nalaze se Barselona, Panatinaikos, Dinamo iz Moskve, Efes Pilsen i Mursija. Ko je sljedeći?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC