• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Da su Grobari bili u Parizu...

Trener Partizana se izvinio navijačima zbog nesporazuma u vezi sa kartama za utakmice fajnal-fora u Parizu.

 Vujošević: Da su Grobari bili u Parizu... Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana su na fajnal-foru Evrolige poraženi od Olimpijakosa i CSKA u dodatnom vremenu. Desetak dana kasnije, Duško Vujošević kaže da možda i ne bi bilo tako da su u Parizu bile najvatrenije pristalice "crno-bijelih". A Grobari nisu organizovano putovali u Parizu jer nisu dobili traženi broj ulaznica.

Na posljednjih nekoliko utakmica Superlige Srbije praktično su bojkotovali navijanje. Pojavljivali su se na mečevima i ćutke gledali. U srijedu u Kragujevcu bio je istaknut transparent na kome je pisalo "Od časti i ponosa do izdaje i srama", a u Pančevu protiv Tamiša su poručili: "Od sramote vam obraz crven postaje. Ponos i čast nama ostaje! Grobari".

Pred utakmicu sa Hemofarmom, koja odlučuje o lideru na tabeli, trener Partizana Duško Vujošević se izvinio Grobarima i pozvao ih da u subotu dođu u Pionir u što većem broju.

"Još kada smo igrali u Parizu rekao sam da je meni lično, a i ekipi žao što nije prisutan i onaj dio navijača koji nisu bili tamo. Često razmišljam, da su oni bili prisutni možda bismo makar jednu od te dvije utakmice možda dobili i prije predužetka ili u samom tom produžetku", rekao je Vujošević i dodao:

"Tako da.. Nesporazuma uvek ima... Često citiram italijansu poslovicu koja kaže: dešava se to i najboljim familijama. Ali eto, ako treba nekome da se ja u svoje lično ime izvinim, ja se izvinjavam i pozivam publiku, jer ovo je najvažnija utakmica u dijelu sezone koji preostaje do kraja".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC