• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Boston zove Lejkerse na finale

Pri rezultatu 75:47 u trećoj četvrtini Boston Garden ustao je na noge i počelo se sa skandiranjem: "Bring LA! Bring LA!"

 NBA: Boston zove Lejkerse na finale Izvor: MONDO

Boston je i treći put demolirao Orlando u finalu Istoka i poslao "magične" tamo odakle nijedna magija nije nikome pomogla u istoriji NBA lige. Niko se nije oporavio od 0-3 u plej-of seriji do četiri pobjede...

U trećem meču Bostona i Orlanda, prvom u domu Seltiksa, bilo je 94:71, tako da su Kevin Garnet, Rej Alen, Pol Pirs, Redžon Rondo, Glen "Big Bejbi" Dejvis i ostali samo na korak od velikog finala, u kojem su igrali prije dve sezone i u kojem su pobijedili najveće rivale, Los Anđeles Lejkerse sa 4:2.

Upravo tog protivnika žele navijači Bostona, a po svemu sudeći će ga i dobiti, jer Lejkersi u finalu Zapada vode sa 2:0 protiv Finiks Sansa. Treći meč je u nedjelju kasno uveče po našem vremenu, a trebalo bi istaći i da Lejkersi imaju skor 41-1 kada bi dobili prva dva meča serije.

Pol Pirs ubacio je 16 poena u prvoj četvrtini, koja je završena rezultatom 27:12 za Boston. Posle je mogao da se odmori i pusti Ronda i Dejvisa da se igraju sa ekipom, koja je u finale Istoka stigla sa skorom 8-0 u prve dve runde i prosekom od 101 poena po meču.

U tri susreta, Boston je "spustio" Dvajta Hauarda, Vinsa Kartera, Rašarda Luisa i ostale na svega 83.7 poena po meču i to je bilo to od "magičnih" ove sezone... Naredni meč serije je u ponedjeljak uveče, takođe u Bostonu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC