• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron u Lejkersima za 153 miliona!

Autor mondo.rs

"Kralj" je drugi put otišao iz Klivlenda.

Lebron Džejms (33 godine, 203 centimetra) nastaviće karijeru u slavnoj franšizi iz Los Anđelesa!

Najdominantniji igrač današnjice prošle nedelje je formalno iskoristio mogućnost da postane slobodan igrač, a u nedjelju je obavijestio Kavse da prvi put u karijeri odlazi na Zapad.

Džejms će nastaviti karijeru u Lejkersima, gdje ga dočekuju četvorogodišnjim ugovorom, prema kojem će zaraditi 153,3 miliona dolara.

"Kralj" je tako iskoristio mogućnost da drugi put ode iz Klivlenda, poslije još jednog neuspješnog pokušaja da osvoji svoju četvrtu titulu (dvije sa Majamijem, jedna sa Kavsima). 

Lebron se očigledno vidi u Lejkersima možda i do kraja karijere, jer je potpisao najduži ugovor od 2010, kada je prešao u Majami i parafirao na šest sezona.

"Hvala ti Sjevernoistočni Ohajo na nevjerovatne četiri godine. Ovo mjesto će uvijek biti dom", napisao je Džejms na Instagramu u oproštajnoj poruci, uz "okačenu" sliku slavlja prve Klivlendove titule u istoriji, osvojene 2016. godine.

Kobi Brajant među prvima mu je čestitao prelazak u Lejkerse.


Slavna franšiza iz "El-Eja" ambiciozno pravi tim za sljedeću sezonu, pa portal "ESPN" javlja da su već dogovoreni i dolasci beka Detroita Kentavijusa Koldvel Poupa, dugogodišnjeg Lebronovog rivala iz Indijane Lensa Stivensona, kao i centra Golden Stejta Džavala Mekgija, a ranije u nedjelju je član Lejkersa postao i talentovani Nijemac Moric Vagner, doskorašnji student Mičigena.

Druga najveća želja Medžika Džonsona, prvog operativca Lejkersa, je da poslije Lebrona u Stejpls centar ovog ljeta dovede i najboljeg igrača San Antonija, Kavaija Lenarda.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC