• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Da je živ Duško Radović...

Trener Partizana i centar Aleks Marić očekuju težak derbi, a Vujošević se pita da li se publika umorila više od igrača.

 Vujošević: Da je živ Duško Radović... Izvor: MONDO

U Partizanu ne potcjenjuju Crvenu zvezdu uoči subotnjeg okršaja u Pioniru. Naprotiv, za crno-bijele je derbi uvijek derbi iako im nad glavom "visi" uloga velikog favorita.

"Igrali smo teže i kvalitetnije utakmice, ali utakmice sa Crvenom zvezdom uvek imaju posebne čari i strasti i ne bi nam život bio tako uzbudljiv da ih nema tih utakmica", počeo je priču trener šampiona, Duško Vujošević.

"Po tom osnovu je i ova utakmica važna, a rekli smo da ćemo sve do kraja odigrati sa najvećom mogućom energijom, bez obzira što broj mečeva prelazi granicu kada je lako igrati na takav način".

Partizan je na putu da plej-of dočeka sa pol-pozicije. Da bi i teoretski ovjerio prvo mjesto, potrebno je da u posljednja tri kola Superlige ostvari dvije pobjede.

"Pobjeda nam je imperativ. Radi se o meču posebnog profila, želimo i da budemo na svom nivou, a svaka od tih utakmica je važna za plasman i ne želimo da se eventualno igramo bilo kakvom kalkulacijom i bilo čijim ulaganjem energije".

O crveno-bijelima je rekao:

"Ostali su pravi i bore se do betona. Već izvjesno vrijeme pred svaki derbi postoji tenzija, svedena na pristojan, sportski nivo. Neko bi rekao, da je Zvezda jača bila bi veća tenzija, ali za nas je ova utakmica uvijek derbi".

Vujošević je bio zadovoljan brojem navijača i podrškom sa prošlog vikenda kada je u Pioniru gostovao Hemofarm, ali i razočaran praznim tribinama četiri dana kasnije u Železniku.

"Neću previše da pričam o publici... Ali, izgleda mi interesantno da protiv Hemofarma budem obradovan posjetom, jer nam je publika pomogla da savladamo umor i sebe same, a onda i protivnika, a već u Železniku najglasniji je bio čuveni Zeka. To je apsurdno, jer izgleda da se publika umorila više nego igrači. U nekoj mjeri razumijem revolt onih koji nisu bili u Parizu, a gdje su oni što su bili tamo?", zapitao se Vujošević i dodao:

"Bilo bi zanimljivo da je živ čuveni partizanovac Duško Radović da prokomentariše nešto na tu temu".

I Aleks Marić je apostrofirao težinu "vječitog derbija":

"Kao i u svakom derbiju, očekujemo tešku utakmicu. Svi znamo šta znači derbi. Obe ekipe imaju motiv - mi prvo mjesto, a Zvezda da što se bolje plasira na tabeli. U plej-ofu dižemo formu, želimo da osvojimo prvenstvo", rekao je Aleks Marić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC