• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifa: Čestitam! Nema više pritiska

Trifunović čestitao igračima i stručnom štabu plasman u plej-of i Jadransku ligu i najavljuje rasterećeniju i opušteniju Zvezdu u finišu sezone.

 Trifa: Čestitam! Nema više pritiska Izvor: MONDO

Zvezda je pobijedila Radnički (94:82) i kolo prije kraja osigurala nastup u završnici Super lige, odnosno učešće u Jadrasnoj ligi naredne sezone.

Trener crveno-bijelih Aleksandar Trifunović istakao je nakon pobjede protiv Kragujevčana da su njegovi izabranici ispunili zacrtani cilj.

"Iskreno čestitam igračima, članovima stručnog štaba i svima koji su do sada bili uz nas na ostvarenom uspjehu. U finišu sezone igraćemo daleko opuštenije, s obzirom da nemamo nikakav rezultatski imperativ", rekao je Trifunović.

On je ocijenio da je značaj utakmice sa Radničkim umnogome sputao crveno-bijele, koji su odlično počeli, ali se ubrzo u njihove redove uvukla nervoza.

Trifunović se nada da povreda Radivojevića nije ozbiljnije prirode. Kapiten Zvezde povrijedio se u poslednjem minutu duela u Pioniru.

"Nadam se iskreno da povreda kapitena Vuka Radivojevića nije ozbiljnija i da će nam se pridružitu do kraja sezone."

Trener Radničkog Miroslav Nikolić podsjetio je da su Kragujevčani svima bili neugodan rival tokom sezone i dodao da nisu pružili makismum pošto su imali dosta problema sa povredama.

"Da smo bili kompletni, sigurno je da bismo pružili mnogo jači otpor. Mislim da je ključ našeg poraza u čak 20 izgubljenih lopti", ocijenio je Nikolić, uz napomenu da je i umor od naporne sezone "učinio svoje".

Iskusni stručnjak se nije složio sa novinarskom konstatacijom da je Radnički "najprijatnije iznenađenje ove sezone".

"Mi smo možda na samom početku u regionalnom takmičenju bili iznenađenje. Uspjeli smo da pobijedimo mnoge velikane u zemlji i regionu, a kroz rad i treninge igrači i ekipa u cjelini su dosta napredovali", istakao je Nikolić, priznavši da je prije početka domaće Superlige klub iz Kragujevca potajno gajio ambicije da zauzme drugo mjesto.

(Tanjug/МONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC