• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac Nektar bez trenera i igrača

Redove Borac Nektara poslije završetka sezone napustio je trener i pet igrača, a ostalim igračima uglavnom nije produžen ugovor.

 Borac Nektar bez trenera i igrača Izvor: MONDO

Ugovor sa Borac Nektarom istekao mi je 31. maja i niko još uvijek nije kontaktirao sa mnom oko eventualnog produženja, kao ni za neisplaćene plate koje mi se duguju već nekoliko mjeseci, izjavio je za "Glas Srpske" košarkaš banjalučkog kluba Igor Josipović.

On nije jedini igrač kojem se duguju pare. Jedan od njih je i bivši igrač Nikola Đurasović, koji je redove "pivara" napustio pretprošle sezone, a prošlu sezonu proveo je u Leotaru iz Trebinja.

"Advokat mi je javio da je spor između mene i Borac Nektara riješen u moju korist na sudu i ne želim više ništa da komentarišem o tom pitanju. U Banjaluci sam proveo divne trenutke i ne želim da to sada kvarim", kratko je prokomentarisao Đurasović.

Za razliku od Đurasovića, Josipović je kazao da još uvijek ne razmišlja o tužbi iako mu duguju mnogo novca.

"Još uvijek sam u iščekivanju i razmišljam hoću li tužiti Borac, pošto se nadam da ćemo sve riješiti van suda. Direktor Slobodan Simović je obećao pare, ali teško da nešto bude od toga. Ugovorom mi je bilo zagarantovano deset plata za sezonu, da bi mi isplatili samo dvije i po", dodao je Josipović, koji je ponovio svoju želju da i sljedeće godine nosi dres "pivara".

"Volio bih da ostanem u klubu, ali ne želim da igram džabe. Ako me žele tu sam, a ako ne, onda svako na svoju stranu", zaključio je Josipović.

Redove Borac Nektara poslije završetka sezone napustio je trener Borislav Džaković kojem je istekao ugovor i za njega nije pronađena zamjena. Takođe, klub su napustili Marko Jagodić Kuridža, Vladimir Vlašković, Milan Vulić, Jovan Zdravković i Ninoslav Milošević, dok su kao Josipoviću ugovori istekli Nebojši Pavloviću i Stanislavu Kostadinoviću, kao i igračima koji su priključeni iz omladinskog pogona Ognjenu Milekiću, Dušanu Komljenoviću, Nikoli Gajiću, te Marku i Nemanji Nikoliću.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC