• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radivojević za MONDO: Ima nade

"Nije sve gotovo, učinićemo sve da igram", rekao za MONDO Vuk Radivojević.

 Radivojević za MONDO: Ima nade Izvor: MONDO

Crvena zvezda je pobjedom protiv Radničkog obezbedila plasman u plej-of Super lige i učešće u regionalnoj ligi naredne sezone. Trijumf protiv Kragujevčana u utorak uveče ostao je u sjenci povrede kapitena crveno-bijelih Vuka Radivojevića, koga su saigrači pred kraj utakmice u Pioniru na rukama iznijeli sa terena.

Poslije pregleda magnetnom rezonancom utvrđeno je nategnuće ligamenata koljena, dovoljno da se nastup Radivojevića u nastavku sezone stavi pod znak pitanja.

Organizator igre kluba sa Malog Kalemegdana sugurno neće biti u sastavu za meč sa Hemofarmom u Vršcu, koji odlučuje da li će Zvezda u doigravanje sa treće ili četvrte pozicije, a vrlo vjerovatno ni za prvi meč plej-ofa.

Šansa da Radivojević zaigra u završnici šampionata ipak postoji.

"Ljekarska služba i ja učinićemo sve da budem spreman za drugu utakmicu plej-ofa. Povreda nije toliko ozbiljna, ali postoji rizik ukoliko igram. Ne želimo da forsiramo…", rekao je za MONDO jedan od najboljih i najkorisnijih igrača Zvezda ove sezone, koji je kada smo ga pozvali završavao terapiju.

Radivojević ima brojne ponude iz inostranstva, ali će o tome gdje će nastaviti karijeru odlučiti na kraju sezone.

"Postoje inostrane ponude, ali ću prvo kada se sezona završi razgovarati sa ljudima iz Zvezde", dodao je, iako 26-godišnji, najstariji i najiskusniji igrač crveno-bijelih.

On nije želio da priča o šansama Zvezde u plej-ofu s obzirom da će protivnik u polufinalu biti poznat nakon posljednjeg kola, koje se igra u petak.

Radivojević se u Super ligi nalazi na četvrtom mjestu najkorisnijih igrača, sa ukupnom indeksnom ocjenom 239. Po broju asistencija ispred njega je samo plej Radničkog Vukašin Aleksić. Bivši igrač Partizana ima šest uspješnih dodavanja više, ali je i sat vremena duže proveo na parketu (66/72).

Trener Zvezde Aleksandar Trifunović istakao je da povreda kapitena remeti pripremu ekipe za meč u "Milenijumu".

"Naša kadrovska situacija u mnogome remeti pripremu ekipe za ovaj meč. Neizvjesna situacija sa povredom Radivojevića, koji sigurno neće igrati u Vršcu, izbaciće u prvi plan mlađe igrače. Vidićemo kako će se snaći u novim ulogama i sa većom minutažom i da li su spremni da preuzmu uloge nosilaca igre u sezonama koje dolaze. I pored svih problema, mi ćemo dati svoj maksimum, ući u meč potpuno fokusirani i truditi se da postignemo dobar rezultat", rekao je Trifunović i još jednom napomenuo da je Zvezda plasmanom u plej-of ispunila cilj.

"Sa ovako mladim timom, najmlađim u ligi, to je realan uspjeh, ali to nikako ne znači da je za nas sezona gotova. U mečevima koji su pred nama igraćemo rasterećenije, bez pritiska i imperativa moranja. Jedina naša obaveza biće da u damo sve od sebe."

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC