• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Bjelica u Barseloni?

"Nemanja Bjelica je već potpisao predugovor sa Barselonom", glasi nezvanična vijest...

 Nemanja Bjelica u Barseloni? Izvor: MONDO

Jedan od najtalentovanijih srpskih i evropskih košarkaša, igrač Crvene zvezde Nemanja Bjelica posljednjih mjeseci privlači ozbiljnu pažnju NBA i evropskih klubova a na internetu se u subotu uveče pojavila informacija da prelazi u Barselonu!

"Nemanja Bjelica je već potpisao predugovor sa Barselonom, a klub još nije odlučio da li će Srbina ostaviti još jednu sezonu na pozajmici u svom klubu - Crvenoj zvezdi" - glasi vijest koju je iz čuvenog košarkaškog kampa u Trevizu pustio sajt Eurohopes, preko Twitter mreže.

Informaciju specijalizovanog košarkaškog sajta istog trenutka prenijelo je dosta sličnih sajtova u Španiji i drugim zemljama, mada se na nekim od njih spekuliše i sa Bjeličinim direktnim odlaskom u NBA ligu pošto postoje velike šanse da ga sa vrlo visoke pozicije na predstojećem NBA draftu izabere neki od klubova.

Prije par mjeseci, menadžer Bjelice Bojan Tanjević potvrdio je da postoje kontakti sa Barselonom, sada novim prvakom Evrope.

Nemanja Bjelica je eksplodirao u dresu Zvezde ovog proljeća - u domaćoj ligi bilježio je prosječno 18,7 poena, 7 skokova i 3,2 asistencije i apsolutni je lider mlade zvezdine ekipe. Bjelicu je javnosti otkrio prošle sezone Svetislav Pešić koji ga je doveo u Zvezdu iz Austrije. Već prve sezone pokazao je veliki potencijal, a igrački se dokazao i u dresu reprezentacije pod vođstvom selektora Dušana Ivkovića.

Bjelica ima još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom, ali se već duže vrijeme priča da će uz adekvatno obeštećenje klub sa Malog Kalemegdana, koji je u ogromnim finansijskim problemima, biti prinuđen da ga pusti u neki drugi klub.

Prije ove nove priče o Barseloni, kao novi klub Bjelice pominjao se Beneton, iz Treviza.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC