• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Atini, prekinut meč Oli - PAO

Mečevi Olimpijakosa i Panatinaikosa, u bilo kom sportu, u Atini su pitanje života i smrti. Ovaj put "zeleni" su jedva izvukli živu glavu.

 Haos u Atini, prekinut meč Oli - PAO Izvor: MONDO

Treću utakmicu Panatinaikosa i Olimpijakosa obilježilo je pljuvanje Dimitrisa Dijamantidisa u pravcu Miloša Teodosića, a četvrti meč najvećih grčkih košarkaških klubova u finalnoj seriji plej-ofa je prekinut.

Incidenti, koje su više puta tokom meča izazvali navijači Olimpijakosa, primoralo je sudije da 63 sekunde prije kraja, pri vođstvu Panatinaikosa 76:69 prekinu igru.

I prije tog trenutka, ostrašćeni navijali pirejskog kluba, koji je bio domaćin, gađali su klupu i igrače Panatinaikosa svim i svačim. U trećoj četvrtini trener Panatinaikosa Željko Obradović povukao je ekipu sa terena, a taj prekid trajao je gotovo sat i 30 minuta.

Kada je dobar dio dvorane konačno ispražnjen, utakmica je nastavljena, ali i ono malo navijača Olimpijakosa nije prestajalo da pravi nerede.

Tako je 63 sekunde prije kraja meča uslijedio novi prekid, jer su navijači Olimpijakosa ponovo bacali sve i svašta u teren, uključujući baklje, pa su sudije i delegat odlučili da ovog puta ne nastavljaju utakmicu.

U trenutku kada je meč prekinut bilo je 1:45 časova po lokalnom vremenu. A trebalo je da počne u 21.40.

Inače, i početak meča je kasnio 40 minuta jer se grupa od oko 200 navijača Olimpijakosa potukla sa policijom ispred dvorane, želeći da u nju uđe pošto-poto.

Ako meč bude registrovan službenim rezultatom u korist Panatinaikosa, a po svemu sudeći hoće, "zeleni" će slaviti u finalnoj seriji 3-1, što znači da će osvojiti osmu uzastopnu titulu prvaka Grčke, odnosno desetu otkako je na klupi Željko Obradović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC