• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLEJ-OF: Zvezdina posljednja šansa?

Crvena zvezda ove sezone je savladala Partizan samo u prvom odmjeravanju snaga, 19. novembra u okviru osmog kola NLB lige.

 PLEJ-OF: Zvezdina posljednja šansa? Izvor: MONDO

Iz ekipe koja je kao nominalni gost trijumfovala rezultatom 76:73, nema tadašnjeg kapitena Tadije Dragićevića, Filipa Videnova, stranca na poziciji plejmejkera (Moris Bejli, kojeg je kasnije zamijenio Majk Tejlor) i povrijeđenog Borisa Bakića.

Njihova mjesta zauzeli su talentovani i uglavnom "zeleni" igrači - Stojačić, Rondović, Jelovac, Dušan Milošević... uz Nedovića i Radosavljevića, to je previše mladića da bi se odigralo ravnopravnih 40 minuta sa učesnikom Fajnal fora Evrolige.

O pobjedi da ne govorimo...

Međutim, crveno-bijeli su riješeni da u srijedu (18.00) daju sve od sebe kako bi prekinuli Partizanovu seriju od četiri pobjede u međusobnim susretima (sve dvocifrenom razlikom, posljednje dvije sa više od 20 poena).

"Moramo da izvučemo pouke iz prve utakmice i odigramo još jedan borben meč, trudeći se da kontrolišemo igru koliko god je to u našoj moći. Mali fond igrača dodatno je opterećen i povredom Nedovića, čiji je nastup pod znakom pitanja. U takvoj situaciji na nama je da odigramo sa ogromnom željom i pružimo Partizanu što jači otpor", ocijenio je Aleksandar Trifunović.

Oliver Stević jedan je od malobrojnih igrača Zvezde sa fizičkim predispozicijama da odgovori na "duel-igru" Partizana.

"Znamo gdje smo griješili i šta moramo da ispravimo. Tu prije svega mislim na naš odgovor na njihovu agresivnu odbranu. Siguran sam da nismo bez šansi i da uz dobar pristup možemo da odigramo neizvjesnu utakmicu", rekao je Stević.

"Igramo pred našim navijačima što je svakako dodatni motiv za sve", dodao je pouzdani centar.

Ulaznice za ovu utakmicu "visokog rizika" prodavaće se na stadionu Crvene zvezde (10-16 časova), ali ne i na blagajnama Pionira.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC