• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hemofarm: Mediji nas opet buše

U Hemofarmu žele da svrgnu Partizan sa trona, a nerviraju ih priče o transferima najboljih igrača iako sezona još nije gotova.

 Hemofarm: Mediji nas opet buše Izvor: MONDO

Košarkaši Hemofarma na dobrom su putu da igraju finale srpskog prvenstva protiv Partizana. Ali, u vršačkom klubu opet su nezadovoljni pisanjem medija o ponudama koje stižu iz inostranstva za njegove najbolje igrače.

Italijanski mediji su prije nekoliko dana objavili da je Stefan Marković dogovorio prelazak u Beneton. Prema mišljenju direktora Hemofarma Marka Ivanovića ta informacija "namjerno je plasirana uoči najvažnijih utakmica u ezoni".

Ipak, potvrdio je da su pregovori vođeni.

"U gostima su nam bili predstavnici Benetona, pratili naše utakmice. Ali, ovo definitivno nije trenutak da se priča o toj temi. Informacija za Markovića je namjerno plasirana uoči najvažnijih utakmica u sezoni. Stefan je bio bolestan četiri nedelje, ali je vrhunski profesionalac i želi da pomogne timu koliko može. Postoji red kada se o čemu priča kako bi se sačuvao mir u timu. Ja sada mogu da vam kažem planirana pojačanja za narednu sezonu, ali to se jednostavno ne radi", rekao je Ivanović "Sportskom žurnalu".

Hemofarm je, u međuvremenu, dobio poziv da igra kvalifikacije za Evroligu, ali "farmaceuti" najprije žele da skinu Partizan sa trona. Naravno, prethodno da završe posao u polufinalu plej-ofa protiv Radničkog.

"U sezonu smo ušli sa ciljem da osvojimo trofeje. U Nišu (Kup Srbije) nam je izmakao, sad nam ostaje prvenstvo. Igrači su svjesni da se utakmice protv Partizana igraju na jednu loptu, čak i ona koju smo mi dobili u Vršcu. Tri puta su nas crno-bijeli pobijedili trojkama u finišu. Dobijanje pozivnice od Evrolige je samo motiv više da ovu sezonu završimo trijumfalno", kaže Ivanović.

Direktor Hemofarma ističe da će klub pokušati da napravi pravi tim do početka kvalifikacija.

"Evroliga, kao najjače takmičenje, jeste veliki izazov za Hemofarm. Moraćemo da napravimo kompaktan tim, ali ekonomski tokovi nigdje nisu sjajni", primjetio je Ivanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC