• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta Nikolić: Sačuvajte mi tim!

"Potrebno je brzo da odreagujemo, da zadržimo okosnicu tima, jer su mnogi klubovi zainteresovani za naše igrače, ali i da se pojačamo", poručio je trener Radničkog.

 Muta Nikolić: Sačuvajte mi tim! Izvor: MONDO

Kragujevački Radnički počeo je sezonu kao totalna nepoznanica i autsajder.

Na njenom kraju, klub koji se jesenas preselio u Šumadiju iz Vršca, može da se pohvali sa 11 pobjeda u NLB ligi - više od FMP Železnika, isto kao Crvena zvezda - i plasmanom među četiri ekipe u Superligi Srbije.

Radnički je u polufinalu plej-ofa poklekao pred kvalitetnijim i iskusnijim timom Hemofarma (77:114, 75:91), a trener Miroslav Muta Nikolić vjeruje da bi dogodine rezultati mogli da budu još bolji.

"Imamo nedjelju dana da se odmorimo, a onda nam predstoji veliki posao, da pripremimo ekipu za sljedeću sezonu. Želim da napravim jak tim, koji bi u Jadranskoj ligi mogao da se plasira oko šestog mjesta", naveo je Nikolić.

Međutim, za formiranje takvog tima je neophodno ispuniti više preduslova, što u lošim ekonomskim prilikama zahtjeva podršku čitave sredine.

"Potrebno je brzo da odreagujemo, da zadržimo okosnicu tima, jer su mnogi klubovi zainteresovani za naše igrače, ali i da se pojačamo", jasan je Nikolić.

"Očekujem dogovor sa Skupštinom grada Kragujevca i pomoć u pronalaženju generalnog sponzora, pošto bismo samo tako mogli da imamo klub kakav ovaj grad zaslužuje".

Revanš susret sa Hemofarmom u dvorani Jezero je posmatralo oko 2.500 ljudi.

Među igračima koje bi poznatiji klubovi željeli da vide u svojim redovima svakako se izdvaja talentovani bek-krilo Dragan Milosavljević, kojeg je selektor Dušan Ivković uvrstio na širi spisak reprezentativaca. Tu su i Marko Čakarević, Mladen Pantić, Vukašin Aleksić, Marko Brkić...

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC