• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Pustite priče o sudijama, igrajte

Pred obračun sa Hemofarmom u finalu plej-ofa iz Partizana poručuju da očekuju fer suđenje i da neće biti pritisaka na arbitre.

 Todorić: Pustite priče o sudijama, igrajte Izvor: MONDO

Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorić očekuje da crno-bijeli deveti put uzastopno budu prvaci Srbije, ali pred finale sa Hemofarmom upozorava da sudije ne bi smjele da budu pod pritiskom.

"Nadam se da sudije neće podleći pritiscima iz raznoraznih centara, koji već po tradiciji pokušavaju da stvore sliku kako Partizan osvaja trofeje zahvaljujući arbitrima. Kada se takve stvari događaju i laicima je jasno o čemu se radi. Pogotovo je čudno kada utakmice dobijamo ubjedljivo, sa 20, 30 poena razlike, a priča se skreće na arbitre", rekao je Todorić za klupski sajt.

On je istakao da je Partizan pod konstantnim pritiskom već godinama, jer raste i želja rivala da ga skinu sa trona.

Sportski direktor crno-bijelih ističe da od nadležnih, preciznije od rukovodstva takmičenja očekuje da obezbjede normalne uslove za igru.

"Praksa pokazuje da pritisci na sudije nekako idu po istom scenariju. Prvo kreću od trenera. Potom se priključuje i ostatak klupe, zatim i igrači na terenu. Reaguje se i skače na svaku odluku. Prepoznali smo sve to i nadamo se da će finalna serija biti lišena toga. Svuda u Evropi su u toku plej-of serije, vidjeli smo kakav je ishod pritisaka na sudije bio u Grčkoj. Zato se nadamo da će naš plej-of biti za primer svima".

Najtrofejniji sportski funkcioner u Srbiji naglašava da o igrama Partizana najbolje svjedoče rezultati koje beogradski klub ima u posljednjih nekoliko godina.

"Partizan je najbolji tim u našoj zemlji, zato se kod određenog broja ljudi stvara utisak da je potpuno isto da li ćemo pobjediti sa deset ili 15 poena razlike, pa se u završnicama događa da se malo promijeni kriterijum. Nama nije svejedno, želimo da u svakom trenutku pružimo maksimum i prezentujemo kvalitet tima u punoj mjeri", rekao je Todorić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC