• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirbes za MONDO: Ljubav sa Delijama je obostrana

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

"I u Makabiju sam se osjećao dobro, ali sam ulazio iz povrede u povredu. Sada je sve savršeno zbog čega sam srećan, pogotovo što sam ponovo u Zvezdi jer osjećam da je ljubav između mene i Delija obostrana".

 MONDO intervju Maik Cirbes o delijama i meču protiv Budućnosti - ABA Superkup prenos TV Arena Sport Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda će se za prvi trofej ove sezone boriti protiv Budućnosti.

Crveno-bijeli su u polufinalu bili bolji od šampiona Hrvatske zagrebačke Cedevite (79:68) protiv koje su u prvom poluvremenu imali 22 poena prednosti, da bi se u nastavku blago opustili i dozvolili mini-dramu u Laktašima. Ipak, košarkaši Zvezde su sačuvali prednost do kraja pa će po prvi put ove sezone igrati protiv Budućnosti koja je u polufinalu bila bolja od Partizana.

Maik Cirbes (28 godina, 208 centimetara) je sinoć na parketu proveo nešto više od 17 minuta, sliično kao u četvrtfinalu protiv Olimpije, tokom kojih je postigao 8 poena, uhvatio 5 skokova uz asistenciju i ukradenu loptu

Nijemac, čiji su povratak u Beograd navijači dočekali sa oduševljenjem, je nakon meča bio srećan zbog plasmana u finale.

"U prvom poluvremenu smo igrali veoma dobro, pas igra je bila odlična, ali smo im u drugom dijelu dozvolili da se vrate u meč. Na kraju je bilo dosta fizički snažno sa naše strane i nismo ih pustili da se vrate u utakmicu zbog čega sam srećan", rekao je na početku razgovora za MONDO Maik Cirbes.

Centar je igrao u Crvenoj zvezdi dvije godine i nakon odlaska, najprije u Makabi iz Tel Aviva, pa potom u Bajern, ostao je u srcima navijača, ali i oni u njegovom.

"I u Makabiju sam se osjećao dobro, ali sam ulazio iz povrede u povredu što mi je smetalo da pokažem igru zbog koje sam i otišao tamo. Sada je sve savršeno zbog čega sam srećan, pogotovo što sam ponovo u Zvezdi jer osjećam da je ljubav između mene i Delija obostrana".

Upitan šta očekuje u finalu, odgovorio je da je Budućnost sjajan tim, ali da Zvezda može do trofeja.

"Budućnost ima sjajan tim, biće veoma teško i moramo da igramo svoju igru 40 minuta i ako bude tako mislim da ćemo osvojiti trofej", zaključio je Maik Cirbes u razgovoru za MONDO.

Finalna utakmica između Zvezde i Budućnosti je na programu večeras od 21 čas, a direktan prenos možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC