• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vejd u sudnici umjesto u Turskoj

Jedan od najboljih igrača NBA lige Dvejn Vejd će ovo ljeto posvetiti razrješenju privatnih problema, zbog čega je odlučio da propusti predstojeće Svjetsko prvenstvo u Turskoj.

 Vejd u sudnici umjesto u Turskoj Izvor: MONDO

Zvijezda Majami Hitsa će dosta vremena provesti u sudu u Čikagu, jer se razvodi od supruge i očekuje ga borba za starateljstvo nad djecom. Vejd je prije desetak dana dobio privremeno starateljstvo nad svojim sinovima koji imaju tri i osam godina.

"Očekuje me ljeto puno izazova, ali istovremeno i veoma važan period za mene", rekao je Dvejn Vejd, koji je postao slobodan igrač i gledaće da i po tom pitanju ljeto iskoristi što bolje može.

Vejd je bio jedan od lidera nacionalnog tima koji je osvojio zlatnu olimpijsku medalju u Pekingu 2008. godine, a obećao je da će igrati za Sjedinjene Američke Države i na OI u Londonu 2012.

Mundobasket u Turskoj će definitivno propustiti, ali prema riječima prvog čovjeka američke reprezentacije Džerija Kolanžela neće biti kažnjen.

"Pomoćiću tokom priprema koliko god je u mojoj moći, doćiću na promocije da se pokažem. To smo se već dogovorili", dodao je Dvejn.

Vejd je samo jedan u nizu sjajnih košarkaša iz NBA lige koji neće reprezentovati SAD. Očekuje se da se iz nacionalnog tima povuku i Lebron Džejms, Karmelo Entoni, Kris Boš i Kobi Brajant.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC