• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović za MONDO: Bobi će igrati u petak

Centar Hemofarma Boban Marjanović nije teže povrijeđen i u klubu vjeruju da neće propustiti više od jedne utakmice finala plej-ofa.

 Ivanović za MONDO: Bobi će igrati u petak Izvor: MONDO

Sportski direktor Hemofarma Marko Ivanović optimista je po pitanju Marjanovićevog oporavka, ali i u pogledu šansi njegovog tima da borbu za titulu učini neizvjesnijom.

"Bobi će sigurno igrati u trećoj utakmici u petak, a za srijedu ćemo još da vidimo. Ipak je riječ o profesionalnom sportisti, pa ništa nećemo prepustiti slučaju. Tokom dana ćemo obaviti sve neophodne preglede", izjavio je Ivanović za MONDO.

Partizan je prvi meč na svom parketu dobio rezultatom 67:60 i za odbranu trona mu nedostaju još dvije pobjede.

Hemofarm je ove sezone izgubio čak šest od sedam mečeva sa crno-bijelima, mada nijedan dvocifrenom razlikom.

"Možda smo u ponedeljak poraženi najubjedljivije, rezultatski, ali mislim da je utakmica bila kao sve koje smo prethodno odigrali sa Partizanom. Ostalo je dosta rezerve kod naših ključnih igrača i zato sam uvjeren da ćemo izjednačiti na 1:1 i da će se u Vršcu igrati i četvrta utakmica u nedelju", istakao je Marko Ivanović.

Prilikom Partizanovih gostovanja u Vršcu prethodnih sezona, posebno u okviru plej-ofa, dvorana Milenijum redovno je bila obojena u crno-bijelo.

"Ja se iskreno nadam da će ovog puta biti više Vrščana i ljudi iz okoline grada, a da organi reda neće besplatno pustiti u Milenijum 3.000 navijača Partizana, kao što je bio slučaj prije dvije godine! Svjestan sam da crno-bijeli imaju puno pristalica u cijeloj zemlji, ali ovo je trenutak u kojem Vrščani moraju da prepoznaju šansu Hemofarma da postane šampion".

Ipak, mnogo toga se vrti oko Marjanovićevog (ne)igranja, jer on je u ponedeljak bio statistički najkorisniji igrač Hemofarma. Bez njega bi Partizanova prednost u skoku vjerovatno postala još izraženija.

"Poremetila nas je Bobijeva povreda, ali ako on ne bude mogao da igra, šansu će dobiti neko drugi i doći će do nekih modifikacija u taktici. Pobjeda nam je cilj u svakom slučaju", zaključio je Ivanović.

Početak utakmice u dvorani Milenijum zakazan je za 18 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC