• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdu čeka "pakao" u "Morači" (VIDEO)

Autor mondo.rs

Prvi susret prošlogodišnjih finalista ABA lige u novoj sezoni regionalnog takmičenja biće odigran u krcatoj, renoviranoj dvorani "Morača". RASPRODANE ulaznice!

 Budućnost - Crvena zvezda rasprodane karte za Moraču Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Crvena zvezda je uvijek "mamac" za publiku, a pogotovo kada igra u Crnoj Gori. I pogotovo kada joj je protivnik ekipa koja je prošle sezone uzela pehar namijenjen najboljem u regionu.

Zato i ne čudi podatak da su rasprodane sve ulaznice za derbi 2. kola ABA lige Budućnost - Crvena zvezda (nedjelja, direktan prenos Arena sport od 19 časova) u Podgorici, pa će šampion regionalne lige imati veliku podršku.

DŽIKIĆ: POJAČALI SMO SE "UNUTRA"

Karte za duel Budućnosti i Crvene zvezde su rasprodane još u petak poslije podne. Red pred blagajnom renovinare dvorane "Morača" je bio ogroman, a iz podgoričkog kluba je saopšteno da je u slobodnu prodaju pušteno 1.200 ulaznica (ostatak kapaciteta dvorane popuniće vlasnici sezonskih ulaznica).

Budućnost je na početku sezone odredila cijene pojedinačnih ulaznica za mečeve ABA lige - tri, pet i sedam evra - tako da je to bila cijena karata za Zvezdu.

Ovako je bilo ispred "Morače"
Izvor: MONDO/A. B.



Ova dva tima već su se sastala ove sezone. Bilo je to, zapravo, u predsezoni, u finalu ABA Superkupa kada su crveno-bijeli glatko dobili podgoričke plave (89:75).

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić govorio je zbog čega je poslije poraza od Crvene zvezde u Laktašima morao da pojačava određene linije tima, a pored njega na konferenciji za medije pojaviio se i plejmejker Nikola Ivanović.

On je naglasio da 5:1 iz sezone 2017/18 nemaju nikakve veze sa predstojećim susretom.

"Ova je sezona u kojoj oba tima imaju jednake ambicije za titulu. Mi smo imali nekoliko dana za kvalitetan trening, za šta u toku sezone nećemo imati mnogo vremena. Koristimo ove dane za što bolju pripremu. Publika u Podgorici zna važnost utakmice i sigurno će atmosfera biti vrela, a mi igrači moramo to da kanališemo na pravi način", rekao je Ivanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC