• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Pozivam na viteštvo

Strateg crno-bijelih kaže da mu je žao zbog incidenata, ali i ističe: "Korektan čovjek ne smije da udara, ali on mora da se brani".

 Vujošević: Pozivam na viteštvo Izvor: MONDO

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pokušao je da smiri strasti poslije opšte tuče u drugoj finalnoj utakmici plej-ofa između Hemofarma i njegovog tima, koji su crno-bijeli dobili 86:81.

"Žao mi je što se ovo desilo i sigurno je da se u Beogradu to neće ponoviti. Ipak, moraju da se imaju određene granice. Korektan čovjek ne smije da udara, ali on mora da se brani. Nažalost, ova slika će obići sve sportske kanale, a time ne smijemo da se hvalimo već da se zapitamo gdje smo krivi i zašto je do toga došlo. Ono što mora da se obezbijedi da 'Pionir' bude pun. Pozivam sve na viteštvo i na korektno navijanje. Igramo za titulu. Pozivam publiku da bude plamenita i viteška i da ovo budu posljednji incidenti", rekao je Vujošević poslije košarkaško-boks meča u "Milenijumu".

Trener crno-bijelih kaže da su svi na kraju živaca poslije naporne sezone i podsjetio je na lakat Gorana Jagodnika u vrat Jana Veselog u prvoj utakmici finala plej-ofa.

"Znam da je Hemofarm odličan klub. Jedna od najtežih utakmica ove sezone je ona od prije dva dana u Beogradu, a mi smo takve utakmice ove godine igrali svaki drugi, treći dan. Naši protivnici su odigrali kvalitetne utakmice, ali to ne može da se poredi sa utakmicama u Evroligi. Hemofarm ima kvalitetan sastav, dobro rizikuju igrajući na neke naše slabosti. Puštaju nam šut za tri poena, što je nama slabija strana od unutrašnje igre. Igraju usko i čvrsto. Išli su na takav način igre da prave toliki broj faulova koji sudije ne mogu da sude. Ono što je bitno, stalno se stvara kod gubitnika da su sudije pomogle Partizan i kada dobije 30 ili 10 ili 20 razlike. Da li su sudije pomogle Partizan u NLB ligi i u Evroligi? Mi smo se naučili da ćutimo i kada imamo razloga da pričamo", rekao je Vujošević.

On je Partizan uporedio sa "vrhom planine koji svi žele da osvoje".

"Naravno da svako ima svoje ambicije i da svako želi da ulaganja dobiju smisao i da se krunišu razultatom. Ove godine smo, osvajajući domaći kup, potom na spektakularan način postali pobjednici NLB lige u Zagrebu pred 15.000 gledalaca, a pogotovu plasirajući se na fajnal-for Evrolige napravili fantastičan rezultat i tako podigli motivaciju našim konkurentima. Postali smo vrh planine koju žele svi da osvoje i to je legitimno. I ja bih se tako ponašao da sam na drugoj strani", dodao je trener crno-bijelih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC