• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Svako potcenjivanje može da vodi u poraz

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde trudi se da pred utakmicu protiv Krke održi tenziju u ekipi.

 Tomić: Svako potcenjivanje može da vodi u poraz Izvor: MN PRESS

Milan Tomić svestan je da posle pobeda u Podgorici i Monaku i povratka na domaći teren postoje objektivne pretpostavke da ekipa Crvene zvezde ne dočeka Krku (subota, 17.00, Arena sport 1) u stanju potrebne "borbene gotovosti".

Zato je i zvaničnom izjavom pred meč 3. kola ABA lige podsetio svoje izabranike šta je potrebno da bi razliku u kvalitetu pretočili u željeni rezultat.

"Maksimalno uvažavanje ekipe Krke. Rekao sam i to ću svaki put ponoviti, mi smo ekipa koja je u stvaranju i moramo maksimalno da odigramo svaki meč, na prvom mestu koncentrisano i timski. Ova liga je vrlo ujednačena, timovi imaju svoj kvalitet i svako potcenjivanje bilo koga može da se završi porazom", naveo je Tomić, a preneo zvanični sajt crveno-belih.

Trener Zvezde može da računa na svih 14 prvotimaca, a posebno je apostrofirao da se prvi plejmejker Džo Reglend oporavio od prehlade i visoke temperature, koja ga je mučila još od kraja prošle nedelje.

"Sastav ćemo znati pred početak utakmice. Pozivam navijače da dođu da podrže ovo što radimo i momke koji igraju za Crvenu zvezdu", dodao je Tomić, čiji tim trenutno ima skor 2-0 i u ABA ligi i u Evrokupu.

Ako sve bude funkcionisalo kako treba, mladi centar Dušan Ristić mogao bi protiv Krke da dobije nešto veći prostor da se iskaže.

"Krka je pokazala da joj je mesto u regionalnom takmičenju, kako zasluženim osvajanjem ABA 2 lige, tako i pobedom nad Mornarom u prethodnom kolu. Dolaze u Beograd bez ikakvog opterećenja pa moramo da odigramo maksimalno odgovorno", kaže Ristić.

Crveno-beli će poslednji trening odraditi u petak u terminu odigravanja utakmice, a ritam dva meča nedeljno biće nastavljen već u utorak, kada će u dvorani "Aleksandar Nikolić" gostovati španska Andora.

PAROVI 3. KOLA:

subota

Crvena zvezda - Krka 17.00
FMP - Cibona 19.00
Cedevita - Mega 21.00

nedelja

Mornar - Partizan 17.00
Igokea - Budućnost 19.00
Olimpija - Zadar 21.00

TABELA: Mega 2-0, Zvezda 2-0, Partizan 2-0, Olimpija 1-1, Cedevita 1-1, Budućnost 1-1, Igokea 1-1, FMP 1-1, Krka 1-1, Cibona 0-2, Zadar 0-2, Mornar 0-2.

Sve utakmice biće direktno prenošene na TV Arena sport 1, osim Olimpija - Zadar, koja je na Areni sport 2.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC