• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dule: Neka Olimpijakos promijeni boje

"Moja egzistencija ovdje nije obezbijeđena. Ako bude došla ponuda koja se ne odbija, u dogovoru sa klubom bih je prihvatio".

 Dule: Neka Olimpijakos promijeni boje Izvor: MONDO

Olimpijakos je u petak saopštio da neće nastaviti saradnju sa Panajotisom Janakisom.

Potraga za novim trenerom "crvenih" time je i zvanično počela, mada su grčki mediji već "licitirali" imenima više renomiranih stručnjaka, među kojima je i Duško Vujošević.

Strateg Partizana, na čijoj klupi u kontinuitetu sjedi devet sezona, odlučno je demantovao mogućnost da pređe u klub iz Pireja.

Vujošević je na konferenciji za novinare poslije treće (neodigrane) utakmice finala plej-ofa, reagovao na vijest koju su pojedini srpski mediji - među njima i Mondo - dan ranije preuzeli sa grčkog sajta "Sportnet".

"Mislim da nije trenutak da Mondo pušta tu informaciju. To nema veze s mozgom! Ta informacija je lažna, a i da je istinita, sasvim je jasna tendencija zašto je puštena danas".

Podsjetimo, u pomenutoj vijesti ne piše da je Vujošević stupio u pregovore sa Olimpijakosom, niti da je zainteresovan za transfer. Samo da slavni klub "želi Vujoševića", kao što je ranije bilo riječi o Dušanu Ivkoviću i Svetislavu Pešiću.

"Sportnet" je objavio da bi u paketu sa Vujoševićem u Pirej mogao da stigne i Aleksandar Marić.

"Marić ima važeći ugovor sa Partizanom. A što se mene tiče, u Olimpijakos bih prešao jedino ako bi promijenili boju dresova u crno-bijelu", poručio je trofejni trener i dobio aplauz prisutnih u pres sali dvorane Pionir.

Vujošević je još jednom podvukao da je "zbog emocija koje gaji prema klubu", zahvalan svima koji su mu omogućili da radi u Partizanu.

"Moja egzistencija ovdje nije obezbijeđena. Ako bude došla ponuda koja se ne odbija, u dogovoru sa klubom bih je prihvatio".

"Stalno se priča o Partizanovom sistemu. Taj sistem ima veze sa mnom utoliko što sam ga ja postavio. Ali on će funkcionisati i bez mene, jer Partizan ne zavisi od jednog čovjeka".

Navijači su u petak skandirali Vujoševiću "Dule, ostani!"

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC