• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tripković na operaciji. Propušta Mundobasket?

Košarkaški reprezentativac Srbije u utorak popodne imaće hirurški zahvat na stopalu, nakon čega mu sledi mirovanje najmanje mjesec dana.

 Tripković na operaciji. Propušta Mundobasket? Izvor: MONDO

Trebalo je ovo da bude ljeto iz snova za Uroša Tripkovića. Kombinacija treninga sa NBA ekipama (Los Anđeles Lejkersima, Njujork Niksima, Feniks Sansima i Minesota Timbervulfsima) i nacionalnim timom, a potom i Svjetsko prvenstvo u Turskoj.

Umjesto toga bek Huventuda mora na operaciju poslije koje ga čeka period dužeg oporavka i veliko je pitanje da li će moći da bude u reprezentaciji selektora Dušana Ivkovića.

Tripković će u utorak popodne biti podvrgnut operacija nerva između srednjeg i domalog prsta na stopalu desne noge koji je najboljeg srpskog košgetera mučio tokom cijele sezone, piše Sportski žurnal.

Ovaj problem je trenutno saniran injekcijama, na preporuku ljekara Huventuda. Međutim, njima je samo odlagan hirurški zahvat.

Operacija će biti obavljena u Neurohirurškom institutu Kliničkog centra Srbije i predviđa se da će nakon nje Tripković morati da miruje najmanje mjesec dana.

Tek poslije toga će moći da počne sa laganim treninzima, što praktično znači da neće moći da bude sa državnim timom od početka priprema. Veliko je i pitanje da li će nastupati na Mundobasketu, koji počinje 28. avgusta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC