• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi odličan, Teo solidan u pobjedi Klipersa

Autor mondo.rs

Srpski tandem dao značajan doprinos Los Anđeles Klipersima u pobjedi protiv Orlanda.

Boban Marjanović bio je odličan u petoj pobedi Los Anđeles Klipersa ove sezone (5-4). U gostima je pobijeđen Orlando 120:95. Srpski centar je meč završio sa "dabl-dabl" učinkom, odnosno sa 10 poena i 11 skokova za 22 minuta na parketu. Takođe, Marjanović je upisao i dvije asistencije.

Miloš Teodosić je igrao 16 minuta, zabeležio je šest poena, četiri skoka i tri asistencije.

Nikola Vučević je bio najzapaženiji u redovima Orlanda. Crnogorac je postigao 22 poena i imao je 11 skokova.

Bobi
Izvor: Youtube/NBA


Šampion je kod kuće ostvario deveti trijumf ove sezone. Golden Stejt nije imao većih problema protiv Minesote 116:99. Najbolji je bio Kevin Durent sa 33 poena i 13 skokova, Stef Kari je meč završio sa 28 poena, devet skokova i sedam asistencija, dok je Klej Tompson postigao 22 poena.

prema očekivanjima Toronto je kao gost pobedio Finiks – 107:98. Reptorsi imaju 8-1, a Sansi 1-7 skor od početka sezone. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kavi Leonard sa 19 poena, a odmah iza njega stao je Jonas Valančiunas. Litvanac je zabilježio 16 koševa. Španac Serž Ibaka je duel okončao sa 14 poena.

teo
Izvor: Youtube/NBA


Memfis je bio bolji od Jute 110:100. Majk Konli je postigao 28, a Riki Rubio kod "Džezera" 22 poena, a imao je i 11 asistencija. Njujork je savladao Meverikse u Dalasu 118:106. Domaćinu nije pomogao ni odlični Luka Dončić sa 18 poena, devet skokova i šest asistencija.

Odlično veče gostiju dopunila je i Indijana, koja je u dramatičnoj utakmici savladala Čikago Bulse 107:105. Bojan Bogdanović imao je solidnih osam poena. Oklahoma je u prijestonici deklasirala Vašington 134:111, uz 23 poena Rasela Vestbruka i 12 njegovih asistencija.

Takođe u gostima, Hjuston je upisao tek drugi trijumf i to na terenu Bruklina 119:111. Centralna figura meča bio je Kris Pol sa 32 poena, sedam skokova i 11 asistencija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC