• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beneton kupio Stefana Markovića: Dolazi borac

Dosadašnji plejmejker Hemofarma potpisao dvogodišnji ugovor sa Benetonom. "Žao mi je što odlazim iz Vršca bez trofeja", rekao Marković.

 Beneton kupio Stefana Markovića: Dolazi borac Izvor: MONDO

Srbija je ostala bez još jednog odličnog košarkaša, i u narednoj sezoni uživo će ga gledati ljubitelji sporta pod obručima u Italiji.

Dosadašnji plejmejker Hemofarma, 22-godišnji reprezentativac Stefan Marković potpisao je dvogodišnji ugovor sa Banetonom iz Treviza.

Na sajtu italijanskog kluba objavljena je ta informacija, kao i Markovićeva izjava u kojoj izražava oduševljenje zbog prelaska u Trevizo.

"Beneton je poznat u cijeloj Evropi i mnogo mladih igrača se u Trevizu afirmisalo. Mislim da sam izabrao idealan klub da napredujem. Ne volim da govorim puno o meni, uglavnom to drugi rade. Ipak, volim da igram agresivno u odbrani, asistiram saigračima...", rekao je Marković.

Urednici sajta Benetona željeli su da saznaju nešto više o incidentu u finalnoj seriji plej'ofa srpskog prvenstva između Partizana i Hemofarma, odnosno ne dolaska Vrščana u Beograd na treći meč.

"Bolje da ne pričam o tome...Ali, mogu da kažem da mi je mnogo žao što sam otišao iz Vršca bez ijednog osvojenog trofeja. Četiri godine smo bili zajedno i očekivao sam de ćemo ove sezone nešto da osvojimo, ali nismo mogli", rekao je Marković.

Beneton ga je predstavio kao modernog plejmejkera, izuzetnih atletskih sposobnosti, agresivnog, kao borca, kao igrača sa vizijom u igri, kome su specijalnost asistencije.

O Markoviću su iznijeti još neki zanimljivi podaci.

Omiljena životinja mu je bik, u sportu se najviše divi fudbalskom treneru Žozeu Murinju (sa Interom prošle sezone osvojio titulu prvaka Italije i Evrope i italijanski kup, a sada je otišao u madridski Real). Marković u fudbalu navija za Milan (kad igra Sony Play station uvijek bira taj klub), omiljeni gradovi su mu Milano i Barselona, voli da gleda filmove, posebno komedije, a u književnosti "naginje" ka romanima sa romantičnim pričama...

Da u život u Italiji neće teško da se uklopi svjedoči i podatak da su mu omiljena jela - riba, pasta i pica. Ima djevojku Milicu i želi da sa njom zasnuje porodicu.

Omiljeni broj mu je broj 9, a na pitanje šta ti donosi najveću radost u životu: "Da igram košarku sa drugarima".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC