• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Jovanović mijenja Vujoševića?

Ko mijenja Vujoševića u Partizanu, da li Marjanović ostaje u Hemofarmu, šta je sa transferom Raduljice?

 PIJACA: Jovanović mijenja Vujoševića? Izvor: MONDO

Poslije informacije, koja je i dalje nezvanična, ali više nego izvjesna da trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević poslije jedne dekade napušta Partizan i prelazi u CSKA, počelo je i licitaranje imena njegovog nasljednika.

Sajt www.kosarka.rs objavio je da će "dosadašnji Vujoševićev pomoćnik Vlada Jovanović najvjerovatnije biti novi trener" crno-bijelih.

Jedan inostrani sajt, pak, piše da bi 43-godišnji Saša Đorđević mogao da bude nasljednik Vujoševića, ali se za Đorđevića piše i da bi mogao da postane novi trener Benetona umjesto Jasmina Repeše.

Moskovski list "Sovsport" piše da je Vujošević već počeo da sklapa novi tim CSKA a da su čelnici ruskog kluba u pegovorima sa Kostom Perovićem, koga je Vujošević trenirao u Partizanu, kao i Džemont Gordon iz Cibone.

Osim najuspješnije srpske ekipe i vicešampiona Srbije, i vršački Hemofarm očekuje remont.

Stefan Marković je već otišao u Beneton, a ugovori su istekli centru Bobanu Marjanoviću, Milošu Borisovu, Goranu Jagodniku, Petru Despotoviću i Kajlu Hilu koji je već napustio Vršac.

Sportski direktor Hemofarma Dušan Kerkez kaže da klub "pregovara sa Marjanovićem", a da bi volio da zadrži i Borisova. Milan Mačvan, kaže Kerkez, ne ide iz Vršca, osim ako ne bude neke dobre ponude.

"Marković je bio stub naše igre i moraćemo da pronađemo kvalitetno pojačanje na njegovoj poziciji, za koju se svojom igrom već nametnuo mladi Danilo Anđušić, a poslije duge pauze u tim će se vratiti i Miljan Pavković. Sa Marjanovićem pregovaramo, vidjećemo dokle će nas to dovesti. Svakako da bismo željeli da ostane, isto kao i Borisov. Njih dvojica su dugo bili u Vršcu, još iz mlađih selekcija, ovde su stasali... A što se tiče Mačvana, tu je situacija jasna. On ima važeći ugovor, a kada budemo imali zvaničnu ponudu nekog kluba, onda ćemo razgovarati o njegovom eventualnom odlasku", rekao je Kerkez.

Aktuelna je i zavrzlama oko transfera najboljeg igrača FMP-a Miroslava Raduljice u Efes Pilsen.

Mediji u Turskoj pišu da bi on trebalo da bude predstavljen u Istanbulu do kraja nedelje, ali pojedini beogradski mediji navode da je Efes doveden u zabludu jer za 22-godišnjeg centra treba da plati obeštećenje od milion evra za šta nije znao.

Miroslav Raduljica je bio zatečen informacijama koje je čuo o tome da ima problema sa transferom.

"Naravno da nije tačno da imam ugovor sa FMP-om još tri sezone", rekao je Raduljica, prenosi kosarka.rs.

Vlasnik FMP-a Nebojša Čović nekoliko puta tokom minule sezone je podsjetio da će klub iz Železnika dobiti obeštećenje za Raduljicu u slučaju njegovog odlaska u inostranstvo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC