• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je ko: "Večiti" u belom, zvezdaši se presvlačili

Autor mondo.rs

Neko je omanuo - košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su prvih 20 minuta u prvoj garnituri dresova, na kojima dominira bela boja. Gosti su se presvukli na pauzi.

 Vječiti derbi Partizan Crvena zvezda u bijelim dresovima Izvor: MN PRESS

Posle silnih treninga i utakmica, parket "Pionira" domaći je teren za košarkaše Partizana i Crvene zvezde bez obzira na to čijih navijača ima više na tribinama tokom "večitih derbija".

Glasna podrška je uvek značajna i može da napravi razliku u napetim utakmicama, ali je sve ostalo što čini domaći teren - zajedničko! Od svlačionica, tunela, klupa, koševa, obruča, mrežica, zvuka sirene, semafora, uglova u dvorani, akustike, itd.

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA

Međutim, kada dođe na red derbi, neko mora da bude domaćin, a to uglavnom znači da taj tim nastupa u "prvoj" kombinaciji dresova, dok se gost prilagođava birajući boju opreme koja se jasno razlikuje.

Ove subote uveče u Dvorani "Aleksandar Nikolić" to nije bio slučaj, bar ne u prvom poluvremenu, tokom kog su i crno i crveno-beli igrali u - belom! Crne i crvene nijanse na opremi "večitih" mogle su da se uoče, ali je u jurnjavi na parketu povremeno bilo teško razaznati ko je ko... naročito kada su igrači bili okrenuti leđima publici, kameri, fotoreporterima, sudijama…



Na sve to, parket ispred oba koša bio je ofarban u belu boju, što sveukupno nije ometalo samo navijače da gledaju, već i košarkaše da igraju, trenere da vode, a arbitre da sude utakmicu 9. kola ABA lige.

Ovaj previd u organizaciji isprva nisu uočili ni delegat ABA lige Milan Krneta, ni sudije Ilija Belošević, Milija Vojinović i Dragan Poborić, pa su se zvezdaši kao gosti kompletno presvukli tek na poluvremenu i na treću četvrtinu istrčali u crvenim dresovima sa belim prugama na grudima.

Kako je do ovoga došlo? Naši reporteri su u dvorani i pokušaće da saznaju.

Pogledajte i fotke iz "Pionira"!



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC