• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Udri po Lebronu Džejmsu, mi plaćamo"

Zbog oštrih prozivki na račun Džejmsa, vlasnik Klivlenda kažnjen je sa 100.000 dolara. Navijači Kavsa žele da skupe tu sumu, jer podržavaju Džilberta.

 "Udri po Lebronu Džejmsu, mi plaćamo" Izvor: MONDO

Prelazak Lebrona Džejmsa iz Kavalirsa u Hit do temelja je uzdrmao, ne samo njegov bivši i sadašnji grad, već kompletne Sjedinjene Američke Države.

U Klivlendu još ne mogu da se oporave od šoka i saznanja da im je "njihov King Džejms" okrenuo leđa, dok u Majamiju žurka ne prestaje.

Dok su navijači Kavsa palili dresove sa brojem "23", vlasnik tog kluba Den Džilbert iskoristio je svoju poziciju i javno rekao sve ono što je fanovima Kavalirsa i novim anti-fanovima Lebrona Džejmsa na srcu.

Između ostalog, Džilbert je rekao da navijači Klivlenda nisu zaslužili takvu "kukavičku izdaju".

"Lično vam garantujem da će Klivlend Kavalirsi osvojiti NBA titulu prije nego što samoproglašeni 'King' uzme prvu", dodao je Džilbert.

"Dali ste (Džejmsu) mnogo i zaslužujete više od ovoga", dodao je Džilbert.

"Sa druge strane, neki ljudi smatraju da jednostavno mogu da odu u raj, a ne da poginu da bi tamo stigli", aludirao je Džilbert na činjenicu da Džejms "nije zapeo dovoljno da postane šampion sa Kavsima".

Zbog svega toga, komesar NBA lige Dejvid Štern kaznio je Džilberta sa 100.000 dolara, a odmah po objavljivanju te odluke, vlasnik Klivlenda shvatio je koliko ga navijači podržavaju.

Portparol Klivlenda izjavio je da su u kancelariju stigle hiljade pisama podrške, kao i e-mailova, uz hiljade telefonskih poziva. Navodi se da su navijači naglašavali da se slažu sa svakom Džilbertovom rečenicom i da će se organizovati kako bi skupili 100.000 dolara za kaznu.

Mediji u SAD navode da NBA pravila to vjerovatno ne bi dozvolila, ali i da je sam čin dovoljan u ovom trenutku za Kavalirse, koji pokušavaju da prevaziđu jedan od najtežih perioda u istoriji, jer je od 2003. godine apsolutno sve bilo podređeno Lebronu Džejmsu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC