• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica u Olimpijakosu, preko Benetona!

Reprezentativac Srbije u narednih nekoliko dana bi trebalo da potpiše ugovor sa Olimpijakosom, objavio je sajt "Red planet".

 Bjelica u Olimpijakosu, preko Benetona! Izvor: MONDO

Na pomolu je kraj višemjesečne priče o Nemanji Bjelici i njegovom novom klubu.

Kako je MONDO najavio prije desetak dana, gotovo je sigurno da će jedan od najvećih talenata evropske košarke pristupiti Olimpijakosu.

Sajt "Red planet", koji se bavi isključivo sportskim društvom Olimpijakos, u petak je objavio opširnu priču o Bjelici i njegovom transferu u Pirej.

U tekstu se kaže da je Olimpijakos poslao ponudu Benetonu iz Treviza, koji je ranije obezbijedio evropska prava na Bjelicu - to je u dva navrata izjavio generalni menadžer italijanskog kluba Klaudio Koldebela, mada do danas niko nije objasnio o kakvom se tačno aranžmanu radi.

Prema pisanju "Red planet", Beneton će u narednih nekoliko dana prihvatiti ponudu, mada još nije izvjesno da li će prenos prava biti sproveden u potpunosti, ili će Bjelica formalno igrati za Olimpijakos kao pozajmljeni košarkaš Benetona?!

Pirejci su prvobitno planirali da u zamjenu za Bjelicu daju Zorana Ercega, ali se kao problem pojavila visoka Ercegova plata (oko 700.000 evra godišnje), pa se od toga odustalo.

Iako do 20. jula može da se opredijeli za odlazak u NBA ligu, u tabor Minesota Timbervulvsa, reprezentativac Srbije već je "prelomio" u korist ostanka u Evropi i igranja sa Milošem Teodosićem, pod dirigentskom palicom Dušana Ivkovića.

Ostaje da se vidi gdje je u cijeloj priči Crvena zvezda, koja sa Bjelicom ima važeći ugovor i računa na određeno obeštećenje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC