• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panatinaikos uzvraća udarac?

Mnogo se pisalo o transferu Aleksandra Marića u Panatinaikos, ali "zeleni" su na dobrom putu da završe posao u komšiluku.

 Panatinaikos uzvraća udarac? Izvor: MONDO

Desetak dana poslije prelaska Vasilisa Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos, sve su glasnije priče o još jednom atinskom "nevjerstvu".

Ovog puta je košarkaš Olimpijakosa na putu da obuče zeleni dres aktuelnog prvaka Grčke. I to niko drugi do teški centar Sofoklis Skorcijanitis (25 godina, 206 cm)!

Grčki "Sport" objavio je da se pregovori nalaze u poodmakloj fazi i da će ugovor uskoro biti potpisan. Kao u Spanulisovom slučaju, ni sada nema pregovora između dva ljuta rivala, pošto je Skorcijanitisu istekao ugovor sa Olimpijakosom.

On je kroz mečeve Letnje lige pokušao da se nametne Los Anđeles Klipersima, klubu koji ga je odabrao na draftu 2003. godine, ali bezuspješno.

Pošto je Panatinaikos obnovio saradnju sa Majkom Batistom, a iz Montepaskija doveo MVP-ja italijanske lige Romejna Satoa, čini se da bi dolaskom "Velikog Sofoa" imao formiranu krilnu i centarsku liniju.

To bi bila dobra vest za navijače Partizana, jer bi se tako dodatno umanjio prostor za odlazak Aleksandra Marića. Prethodno su se na centarskim pozicijama "pokrili" Barselona i CSKA.

Nedavno se listi klubova zainteresovanih za Marića pridodao Fenerbahče Ulker, ali su Turci, izgleda, brzo shvatili da nemaju šta da traže, pa su pažnju preusmjerili na Milana Mačvana...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC