• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džordan: Šta je ovim klincima?

Najbolji košarkaš svijeta svih vremena čudi se dogovoru Lebrona Džejmsa, Dvejna Vejda i Krisa Boša da zaigraju zajedno.

 Džordan: Šta je ovim klincima? Izvor: MONDO

Majkl Džordan predvodio je Čikago Bulse do šest šampionskih titula, uz podršku Skotija Pipena i "gomile" tzv. igrača zadatka, uključujući Tonija Kukoča.

Na putu do trofeja pobjeđivao je sve ostale velike igrače svog doba, od kojih su se mnogi i "penzionisali" bez famoznog prstena...

Da bi lakše ostvarili taj cilj, aktuelne NBA zvijezde Lebron Džejms i Kris Boš odlučile su da se u Majamiju pridruže Dvejnu Vejdu, jedinom koji u kolekciji ima makar jednu titulu.

"Da me sada vrate u igračko doba, nema šanse da bih ikad pozvao Lerija (Birda) i Medžika (Džonsona) i rekao im: 'Hej, šta mislite da se svi okupimo u jednoj ekipi'", rekao je Džordan, sada većinski vlasnik NBA tima Šarlot Bobkets.

"Ali sada su stvari drugačije. To je prilika koja se ukazuje današnjim klincima... I ne kažem da je to loše, samo ja sam bio suviše veliki takmičar za to. Svoje protivnike sam želio da pobijedim", dodao je "Leteći Majkl".

Od Lebrona Džejmsa su mnogi očekivali da pomrači Džordanovu slavu, ali poslije sedam sezona u Klivlendu bez titule, teško da će mu Amerika ikada priznati tu veličinu.

"Nikada neće biti Džordan. Udruživanje sa Vejdom i Bošom ga uklanja iz svake diskusije. Može da osvoji titula koliko hoće", rekao je jedan od Džordanovih rivala, Čarls Barkli.

"Da je u Klivlendu osvojio makar jednu kao glavni igrač, to bi bilo nešto. Ovako, koliko god ih osvoji u Majamiju, to je bio i ostaće Vejdov tim".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC