• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Folgariji svi "orlovi" zdravi i orni

Daleko od očiju javnosti, na 1.300 metara nadmorske visine u italijanskim Alpima, najbolji košarkaši Srbije pripremaju se za velika iskušenja.

 U Folgariji svi "orlovi" zdravi i orni Izvor: MONDO

Iz dana u dan, treninga u trening, približava se početak Svjetskog prvenstva u Turskoj. Tamo će "orlovi" Dušana Ivkovića, 28. avgusta, početi takmičenje kao zvanično druga najbolja reprezentacija Evrope.

Iz Folgarije raport poslao je tim menadžer Miroslav Berić.

"Jako se trenira, sa puno volje", kaže bivši reprezentativac.

"Svi igrači znaju da je ovo najvažniji period tokom priprema, osnova za sve ono što slijedi do SP, pa se zato ne štede. Upale su standardne stvari u ovoj fazi rada, ali bitno je da su svi zdravi. Vrijeme nas je poslužilo, bilo je vruće, mada je sada postalo svježije pa se maksimalno radi", dodaje Berić, koji će se zajedno sa ekipom vratiti u Beograd u subotu, 24. jula.



Do tada, dobra vijest je i što se centar ekipe Kosta Perović oporavio od povrede sa kojom je došao na pripreme, pa sada radi punim intezitetom.

"U utorak smo obavili posljednji trening van dvorane, a on je više služio za oporavak igrača pred početak četvrtog mikrciklusa na bazičnim pripremama. Zato je košarkaški trening bio pomeren za prepodne, a potom smo bili na stadionu", kaže Berić.

"Sve je išlo na ruku našem timu. Najvažnije je da su nas povrede zaobišle. Već poslije tri dana u trening je ušao i Kosta Perović koji je zbog zdravstvenih problema preskočio uvodne treninge u Beogradu", dodaje Berić.

"Orlovi" će po povratku iz Folgarije dobiti dva dana slobodno, a 26. jula nastaviće sa treninzima u Kovilovu, odakle će 5. avgusta otputovati u Tursku na kontrolni turnir.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC