• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK PARTIZAN: Kecman ostaje, Marić ide

Dobra i loša vijest za navijače KK Partizan m:ts.

 KK PARTIZAN: Kecman ostaje, Marić ide Izvor: MONDO

Dobra vijest je da Dušan Kecman, koji je šokirao Cibonu i cijeli Zagreb onom trojkom u finalu NLB Lige, sigurno ostaje i naredne sezone u crnom-bijelom dresu, a loša je da Aleksandar Marić gotovo izvjesno nastavlja karijeru negdje drugdje...

"Sa Kecmanom smo na pragu dogovora, sve će biti poznato u četvrtak, ali je skoro sigurno da će on i naredne sezone nositi crno-bijeli dres", rekao je sportski direktor Partizana m:ts Dragan Todorić.

Ista saznanja ima i "Sportski žurnal", podsjećajući na Kecmanove važne uloge u mnogim utakmicama prošle sezone, uključujuči fenomenalnu partiju protiv Makabija u Tel Avivu (sedam trojki od ukupno 29 poena) u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

Todorić je za "Press" rekao i da sjajni centar Aleks Marić ide.

"Na moju veliku žalost, od Marića ćemo vjerovatno morati da se oprostimo. Ponuda je stigla, ali ne mogu da vam kažem ime kluba, niti zemlju iz koje taj klub dolazi. Sve će se znati vrlo brzo", rekao je Todorić.

Za Marića su zainteresovani mnogi evropski klubovi, a prije svih Panatinaikos.

Redove srpskog šampiona početkom jula napustio je i , koji će karijeru nastaviti u ruskom Uniksu, ali je uprava crno-bijelih tada brzo reagovala i angažovala doskorašnjeg centra Hemofarma Raška Katića.

Ko će biti zamena za Marića u ovom trenutku nije poznato...

Ugovor sa srpskim šampionom produžio je i kapiten Petar Božić, a došli su Dragan Milosavljević, Jaka Klobučar i Raško Katić iz Hemofarma, koji je angažovan odmah nakon što je Slavko Vraneš prešao u ruski Uniks.

Iz Partizana, najvjerovatnije, odlazi i plej Aleksandar Rašić, jer Vlada Jovanović planira da veći prostor i minutažu da Aleksandru Mitroviću i Nemanji Jaramazu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC