• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Barns sve zaboravio zbog titule

Pošto mu je propao "dil" sa Torontom vrijedan devet miliona dolara, Met Barns odbio šest miliona od Klivlenda i prihvatio samo 3,6 od Lejkersa!

 NBA: Barns sve zaboravio zbog titule Izvor: MONDO

Kobi Brajant imaće više nego solidnu podršku u jurišu na treći uzastopni šampionski prsten.

Poslije plejmejkera Stiva Blejka, koji je stigao iz "komšijskih" Klipersa, pa produžetka saradnje sa Derekom Fišerom, ugovore sa Los Anđeles Lejkersima potpisali su krilo Met Barns (30 godina, 201 cm) i centar Tio Retlif (37 godina, 208 cm).

Barns je prihvatio ponudu na dvije godine za 3,6 miliona dolara, dok će Retlif primati veteranski minimum u iznosu od 1,35 miliona.

Barns stiže na zapadnu obalu SAD sa krajnjeg jugoistoka, iz ekipe Orlanda, mada je prije nekoliko dana izgledalo da će završiti u jedinom kanadskom NBA ligašu, Toronto Reptorsima.

Zbog "seleri kep" pravila nije mogao da potpiše ugovor vrijedan devet miliona dolara, a kada mu se izbor sveo na ponude Klivlend Kavalirsa i Lejkersa, odlučio se za aktuelne šampione, iako mu je Klivlend nudio znatno više novca.

Barnsov transfer posebno je zanimljiv zbog činjenice da se na martovskoj utakmici Orlando - LA Lejkers više puta "zakačio" sa vođom svog novog tima, Kobijem Brajantom.

Brajant je nedavno nagovarao Radžu Bela da mu se pridruži u Los Anđelesu, iako i sa njim ima bogatu istoriju konflikata na terenu. Međutim, Bel je potpisao za Jutu Džez...

Imajući u vidu sve to, ni transfer Raška Katića iz Hemofarma u Partizan - gdje bi mogao da zaigra sa Aleksandrom Marićem - ne izgleda tako nelogično.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC