• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda i "orlovi" kružili nad Beogradom

Nevrijeme koje je poslije vrelog talasa "osvježilo" Srbiju, bilo je brže od aviona koji je vraćao srpske košarkaše sa priprema u Italiji.

 Duda i "orlovi" kružili nad Beogradom Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije ipak je uspješno sletila na aerodrom "Nikola Tesla".

Time je stavljena tačka na skoro dvonedjeljne pripreme u Folgariji, na kojima su selektor Dušan Ivković i njegov stručni štab "udarali bazu" za rad koji slijedi u mjesecu pred početak Svjetskog prvenstva (28. avgusta - 12. septembra).

"Avion je prije slijetanja obišao jedno dva i po kruga. Letio je dosta nisko, vidjeli smo cijeli Beograd", prenio je Ivković utiske iz aviona.

"Bilo je olujno, gadno vrijeme. Iznenadilo nas je, pošto smo u Italiji imali jako lijepo vrijeme i uspjeli stopostotno da realizujemo plan i program. Mislim da se dobro radilo, da je urađena kvalitetna baza i da imamo sve uslove za dobru nadgradnju".

Selektor je imao samo riječi hvale, kako za igrače, tako i za saradnike.

"Igrači su se stvarno trudili, dali su sve od sebe. Kompletan stručni štab i ljekari takođe su radili jako dobro. Povreda praktično nismo imali, osim Marjanovića u početku. Vjerovatno mu je put (iz Moskve) bio naporan, pa je zbog konstitucije imao problema sa leđima".

"Uključio se i Krstić sa zakašnjenjem od pet dana. Odradio je kvalitetan individualni program, od ponedjeljka i njega očekujem na treningu", raportirao je Ivković.

On je ponovio da pripreme u Folgariji nisu bile one prave, bazične pripreme, kakve su se nekada sprovodile uoči velikih takmičenja.

"Moj sistem je takav da se košarka ne isključuje za vrijeme rada na bazi. Maksimum je 60:40 u korist košarke, sada će to već biti 70:30 ili čak 75:25. Pred put u Tursku, 5. avgusta, radićemo više na igri, a poslije toga ulazimo u seriju utakmica turnirom u Istanbulu".

"Orlovi" će imati slobodnu nedjelju, a u ponedjeljak će se okupiti u Sportskom centru Kovilovo,

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC