• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spanulis operisan

Autor mondo.rs

Sjajni bek Olimpijakosa završio je sezonu, a da li, možda, i karijeru?

 Vasilis Spanulis operisan zbog povrede tetive skočnog zgloba Izvor: MN PRESS

Vasilis Spanulis neće moći da pomogne Olimpijakosu do kraja sezone zbog povrede tetive skočnog zgloba i operacije kojoj je podvrgnut.

Iskusnom košarkašu uspešno je odrađen hirurški zahvat na desnoj nozi i očekuje se da će nakon višemesečnog oporavka biti spreman za početak nove sezone.

Kapiten Olimpijakosa već duže vreme ima problem sa povredom, zbog čega je van stroja, a nakon konsultacija je odlučeno da ona bude sanirana hirurški pre kraja sezone.

Nakon vesti iz Atine stiglo je očekivano pitanje da li će se Spanulis oporaviti ili bi prerani završetak sezone mogao da označi i kraj njegove karijere?

Vasilis Spanulis, koji će u avgustu napuniti 37 godina, ove sezone na 25 mečeva u Evroligi u proseku je imao 10,2 poena i 5,1 asistenciju po meču, dok je u grčkom šampionatu prosečno beležio 9,5 pogodaka, uz 4,8 uspešnih dodavanja po utakmici.

On je u karijeri osvojio tri titule evropskog prvaka - 2009. sa Panatinaikosom, a 2012. i 2013. sa Olimpijakosom, kada je i proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige. U bogatoj kolekciji ima i sedam pehara prvaka Grčke i četiri trofeja nacionalnog kupa.

Dugi niz godina bio je član reprezentacije Grčke sa kojom je osvojio svetsko srebro 2006. godine, kao i zlato na Evrobasketu u Srbiji 2005. i bronzu 2009. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC