• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron ne igra na Mundobasketu u Kini!

Autor mondo.rs

Zvezda Los Anđeles Lejkersa ovog leta neće biti uz selekciju SAD, već će se posvetiti stvarima van košarke

Lebron Džejms neće igrati u plej-ofu NBA lige prvi put od 2005. godine. On je i regularni deo sezone okončao pre saigrača u Los Anđeles Lejkersima kako bi sanirao povredu prepone.

To znači da će Džejms imati slobodno leto, ali uprkos tome što su mnogi smatrali da će ga provesti uz reprezentaciju, zvezda NBA lige ima drugačije planove.

Lebron Džejms je saopštio da neće igrati na Mundobasketu u Kini, već će u to vreme snimati "Space jam 2", nastavak kultnog filma iz 1996. u kojem je glavnu ulogu igrao legendarni Majkl Džordan.

Neće biti na raspolaganju Gregu Popoviču, koji će prvi put samostalno predvoditi selekciju SAD na jednom velikom takmičenju.

"Volim sve ono što Pop radi, ali ovo nije pravo leto za mene", poručio je Lebron.

On je u dosadašnjoj karijeri samo jednom učestvovao na Mundobasketu, i to 2006. godine u Japanu, kada su Amerikanci osvojili bronzanu medalju.

Mnogo više nastupa upisao je na Olimpijskim igrama - 2004. u Atini bio je rezerva i većinu vremena proveo je na klupi nacionalnog tima, dok je 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu bio udarna igla Amerikanaca. Propustio je nastup u Riju 2016, a nije izvesno da li će zaigrati i u Tokiju 2020.

"Volim Olimpijske igre i postoji mogućnost da nastupim u Tokiju. Sve će zavisiti od toga kako se budem osećao", poručio je igrač koji je u NBA ligi osvojio tri šampionska prstena.

Svetski kup u Kini igra se od 31. avgusta do 15. septembra, a selekcija SAD, koja se smatra prvim favoritom za osvajanje zlatne medalje, nastupaće u grupi E zajedno sa reprezentacijama Turske, Češke i Japana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC