• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda precrtala trojicu stranaca

Autor mondo.rs

Crveno-beli su objavili spisak igrača koji će braniti titulu u Superligi Srbije. Kao i pred Kup Koraća, morali su da odluče ko je prekobrojan od igrača bez srpskog pasoša.

 Zvezda precrtala trojicu stranaca Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Posle osvajanja titule u ABA ligi i povratka u Evroligu, Crvena zvezda okreće se nastupu u Superligi Srbije, gde brani trofej.

Crveno-beli su predali spisak igrača za to takmičenje, a na njemu nema Maika Cirbesa, kao i Stratosa Perperoglua i Džoa Reglenda, koji su povređeni i propustili su završnicu ABA lige.

Na spisku su: Aleksa Radanov, Filip Čović, Marko Kešelj, Dejan Davidovac, Nemanja Nenadić, Branko Lazić, Bili Beron, Mohamed Faje, Ognjen Dobrić, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Kej Si Rivers i Majkl Odžo.

Shodno pravilima KSS, koja dozvoljavaju nastup četvorice stranaca, trener Milan Tomić morao je da precrta trojicu, baš kao i u februaru pred nastup na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Tada u sastavu crveno-belih nije bilo Mohameda Fajea, Majkla Odža i Kejsija Riversa, koji je malo pre tog turnira potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Crveno-beli će se za mesto u polufinalu plej-ofa boriti u grupi A u kojoj se nalaze zajedno sa ekipom FMP, Dunavom, OKK Beogradom, Borcem i Zlatiborom.

Zvezda takmičenje počinju u subotu, kada će u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 18 časova ugostiti ekipu Dunava. Ulaz na taj meč biće slobodan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC