• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marjanović: Jednom ću i ja među 12

Uvijek se na pripremama klubova i nacionalnih timova priča o "sjajnoj atmosferi", ali se ona dokazuje djelima, a ne riječima.

 Marjanović: Jednom ću i ja među 12 Izvor: MONDO

Da u taboru košarkaške reprezentacije Srbije zaista vlada zdrav, sportski i drugarski ambijent, najbolje se vidi po reakcijama igrača kojima je selektor Dušan Ivković saopštio da više nisu u konkurenciji za nastup na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Na turnir u Istanbulu otputovaće 14 košarkaša, dok će se Boban Marjanović, Bojan Popović i Ivan Radenović okrenuti klupskim obavezama.

Dojučerašnji centar Hemofarma, ubuduće moskovskog CSKA, drugu godinu zaredom je "precrtan" uoči prvih pripremnih utakmica.

"Prošle godine selektor nije pogriješio, nadam se da neće ni ove i da ćemo ih čekati ispred Skupštine", aludirao je Marjanović na osvajanje srebrne medalje na Evrobasketu u Poljskoj.

"Razočaran sam, ali život ide dalje. Očekuju me pripreme sa CSKA i nadam se da će mi dosta pomoći period proveden sa reprezentacijom. Na meni je dalje da radim i napredujem. Nadam se da ću jednog dana i ja biti među 12 odabranih", dodao je Boban Marjanović.

Ista priča važi i za Radenovića. Drugu godinu prolazi najteži dio priprema, ali otpada kada na red dođu utakmice.

"Nema ljutnje. Svi smo radili da se na Svjetskom prvenstvu predstavimo u najboljem sastavu. Selektor je odlučio onako kako je mislio da je najbolje za tim", izjavio je Radenović, a prenosi kosarka.rs.

"U srpsku košarku sam se vratio kao nepoznanica. Dobio sam šansu da budem u krugu potencijalnih reprezentativaca i poslije dva ljeta mogu da kažem da sam zadovoljan kako sam se uklopio".

Bojan Popović ljetos je naknadno pozvan na pripreme i na kraju bio dio tima koji je postao vicešampion Evrope. Sada kaže da "nije mnogo očekivao", pa se nije ni razočarao!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC